ΣΤΗΛΕΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους!

Αγχολυτική αλλά συνάμα πολύτιμη νίκη με 1-0 κόντρα στον Άρη.   Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου.

Μπρούνο Βάλε: Κατέβασε ρολά ο Πορτογάλος αφού τουλάχιστον σε 3 περιπτώσεις έκανε μεγάλες επεμβάσεις.Καλός και στις στατικές φάσεις.

Ζοάο Πέδρο: Ήταν καλός και πραγματοποίησε μια εμφάνιση που του επέτρεψε να πλαγιοκοπήσει και να είναι σωστός και αμυντικά.Σίγουρα όμως δεν έφτασε στα στάνταρ του.

Ζάντερ Σαντάνα: Δημιούργησε προβλήματα στον αντίπαλο με τις επελάσεις του αλλά δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός με την τελική του πάσα.Αμυντικά σε κάθε παιχνίδι δείχνει βελτιωμένος και πιο προσεκτικός.

Εκτορ Γιούστε: Δεν ήταν σε καλή βραδιά ο Ισπανός αφού η άμυνα μας τρυπήθηκε αρκετές φορές με βάση την δυναμικότητα του αντιπάλου.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: Τα ίδια ισχύουν και για τον Γάλλο που δεν κατάφερε με τον Γιούστε να προσδώσουν την γνωστή ηρεμία στο παιχνίδι τους.

Εστεπάν Σακέτι: Πίεσε και μάρκαρε σε όλους τους χώρους αλλά κάπου στο τέλος χάθηκε με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ρήγματα.

Άλαν Σόουζα: Έκλεψε μπάλες στην μεσαία γραμμή,μάρκαρε σωστά τον χώρο του,αλλά ήταν ένα χρόνο πίσω όταν κρατούσε την μπάλα.Χρειάζεται να γίνει πιο γρήγορος στην σκέψη και όχι στα πόδια.

Νίκο Μαρτίνες: Μπήκε ορεξάτος,βρήκε και άνοιξε χώρους,όμως και πάλι του έλειψε η τελική.Θα μπορούσε να γίνει πιο ομαδικός σε μια φάση που πήγε να κρεμάσει το τερματοφύλακα.

Αντρέ Σκέμπρι: Σκόραρε μετά από καιρό και έδειξε πως θα ανέβει.Είχε όμως πολλά κενά διαστήματα.

Αντόνιο Γιάκολις: Έγραψε άλλη μια ασσίστ και θα έγραφε ακόμη 2 αν ήταν πιο ψύχραιμος.Και επιτέλους κάποιος ας του πει πως πρέπει να δοκιμάζει και τα πόδια του.

Εμίλιο Ζελάγια: Ήταν καλά κλεισμένος,έφαγε ξύλο,βρήκε όμως και 2 φάσεις για να σκοράρει.

Άντον Μάγκλιτσα: Μπήκε σαν αλλαγή αλλά περιορίστηκε σε ελάχιστες ενέργειες.

Φώτης Παπουλής: Τα ίδια ισχύουν και για τον Φώτη που πήρε προσπάθειες αλλά δεν ήταν ουσιαστικός.

Αντριάν Σαρδινέρο: Μπήκε στην θέση του Γιάκολις αλλά δεν είχε ούτε αυτός πολλές προσπάθειες.

Προπονητής: Ξεκίνησε με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα.Η ομάδα μπήκε δυνατά,έφτιαξε φάσεις αλλά είχε θέμα στην τελική πάσα και γενικά στα τελειώματα.Άλλες φορές η κούραση,άλλες η βιασύνη και άλλες η επιπολαιότητα δεν μας άφησαν για άλλο ένα παιχνίδι να το τελειώσουμε απο νωρίς. Χρειάζεται περισσότερη αυτοπεποίθηση στα τελειώματα ,μεγαλύτερη ψυχραιμία,καθαρό μυαλό και τα πράγματα θα γίνουν πολύ πιο απλά.

Comments
To Top