ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑ

Ποιος «Θησέας» και ποιος «Εύελπις»;

Τα καιρικά φαινόμενα «Θησέας» και «Εύελπις» πέρασαν πρόσφατα από το νησί μας βιώνοντας οι περισσότεροι μια απίστευτη εμπειρία, με έντονες βροχοπτώσεις, χαμηλά βαρομετρικά και άνεμους! Ωστόσο την Τετάρτη (24/1) το απόγευμα ένα ποδοσφαιρικό φαινόμενο με την ονομασία Απόλλων πέρασε από το ΓΣΠ σκορπώντας πανικό στους αντιπάλους και θαυμασμό σε ολόκληρη την Κύπρο!

Μια εμφάνιση από την αρμάδα του μεγάλου Σωφρόνη που όμοια της δύσκολα συναντάμε την τελευταία εικοσαετία στο χώρο του άμοιρου κυπριακού ποδοσφαίρου! Μυαλό, πάθος, σωστός αγωνιστικός σχεδιασμός και η τεσσάρα ήρθε με σχετική ευκολία! Μια τεσσάρα που δείχνει περίτρανα ότι ο φετινός Απόλλωνας είναι αποφασισμένος για τη μεγάλη υπέρβαση!

Ο φακός στη φωτογραφία του κειμένου δείχνει γιατί ο φετινός Απόλλωνας είναι ξεχωριστός από προηγούμενες χρονιές! Όταν ο καπετάνιος βγάζει τόσο πάθος τότε και οι ναύτες τρελαίνονται ακόμη περισσότερο!

Αδέλφια Απολλωνίστες χαρείτε τη μεγάλη νίκη όμως από αύριο το μυαλό και η ψυχή πρέπει να είναι στα τσιμέντα της δυτικής και στον επόμενο αγώνα του Θρύλου.

Τίποτα δεν τέλειωσε, τώρα όλα αρχίζουν και άπαντες ευελπιστούμε ότι αυτός ο Μάης θα μας ανήκει! Ενωμένοι και παθιασμένοι συνεχίζουμε…

 

Comments
To Top