ΣΤΗΛΕΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους!

Φοβερός και τρομερό ο Θρύλος διέλυσε εκτός έδρας τον ΑΠΟΕΛ με 0-4! Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου.

Μπρούνο Βάλε: Απλός θεατής στον αγώνα,δεν πιέστηκε καθόλου,παρά σε μια φάση στο δεύτερο που έκλεισε σωστά το οπτικό πεδίο του ποδοσφαιριστή που έβγαινε μόνος στο πλάι.

Ζοάο Πέδρο: Ασίστ στο 4ο λεπτό,κατάληψη της δεξιάς πλευράς και αμέτρητες κούρσες.Πολύ καλό παιχνίδι από τον Πορτογάλο που δεν μάσησε από τις αποδοκιμασίες.

Ζάντερ Σαντάνα: Επιβεβαίωσε την επιστροφή του στις καλές αποδόσεις.Σωστός αμυντικά και καλός επιθετικά έδωσε τεράστιες βοήθειες.

Έκτορ Γιούστε: Πολύ καλό παιχνίδι και από τον Ισπανό που είχε σωστές τοποθετήσεις και κράτησε σωστά τον αντίπαλο φορ.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: Και ο Γάλλος στα ίδια στάνταρ,έκανε ένα μυαλωμένο παιχνίδι και δεν έδωσε χώρο στους αντιπάλους για να φτιάξουν φάσεις.

Εστεπάν Σακέτι: Έβγαλε πάθος,μάρκαρε σαν σκυλί και δεν άφηνε κανένα να ανασάνει.Πολλά κλεψίματα και σωστά μαρκαρίσματα που ανανέωναν επιθέσεις.Θα ήθελα να τον μαλώσω για την κάρτα αλλά όταν είσαι ο Σακέτι,είσαι ο Σακέτι και στο 0-0 και στο 0-4.

Άλεφ ντο Σάντος: Αυτοκρατορικός,ηγετικός,μυαλωμένος,ψυχωμένος,ήρεμος και τόσα άλλα επίθετα συνοδεύουν την ποδοσφαιρική ποιότητα αυτού του 20άρη που ήρθε να μας μαγέψει με την παρουσία του στα κυπριακά γήπεδα.Έκανε το τέλειο παιχνίδι ενός αμυντικού χαφ που ξέρει πολλά καντάρια μπάλα.

Αντόνιο Γιάκολις: Και ενώ όλοι περίμεναν την πάσα,αυτός σούταρε..0-2.Εξτρέμ από τα λίγα,πλαγιοκόπησε,πάτησε περιοχή,σκόραρε και έδωσε βοήθειες στην άμυνα.Είναι όμως παίκτης ψυχολογίας και αυτό πρέπει να του δίνει ο κόσμος ακόμα κι αν κάνει 89 λεπτά λάθος επιλογές.Θα την βρει την άλλη μια φάση.

Φώτης Παπουλής: Έμπειρία ανεκτίμητη,βαρόμετρο.Η προσωποποίηση της προσπάθειας που κάνει η ομάδα για τον τίτλο.Πολύ καλός αγωνιστικά,βοηθώντας στο transition,μάρκαρε μέχρι την άμυνα μας και έβγαινε γρήγορα στην επίθεση.Ασίστ και γκολ μιλάνε από μόνα τους.

Άντον Μαγκλίτσα: Έφαγε ξύλο,άνοιξε χώρους,σκόραρε.Πίεσε ψηλά,κέρδισε μπάλες η ομάδα χαρη σε αυτό και ανανέωσε επιθέσεις.Πολύ καλός.

Εμίλιο Ζελάγια: Η έκπληξη του Σοφρώνη.Γκολ και ασίστ,πολύ καλό παιχνίδι με την πλάτη,καλές τοποθετήσεις στην περιοχή και δημιουργία χώρων.Τέλεια παρουσία στο παιχνίδι.

Αντρέ Σκέμπρι,Μάριος Στυλιανού και Άλαν Σόουζα πέρασαν αλλαγή αλλά λόγω του σκορ δεν μπορούν να κριθούν.

Προπονητής:Εν της απουσίας Ντα Σίλβα επέλεξε να αφήσει το αγαπημένο του 4-2-3-1 και να παίξει με 4-4-2 αιφνιδιάζοντας τους πάντες.Μέχρι να πάρουμε είδηση το κοντέρ έγραψε 0-3.Σωστή διαχείρηση στην συνέχεια,συμπλήρωσαν ένα ολοκληρωμένο κοουτσάρισμα ομάδας πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα.Και επειδή στον προπονητή μας αρέσουν τα δύσκολα είμαι σίγουρος πως συνέχισε το κοουτσάρισμα και μετά το τέλος του αγώνα…

Comments
To Top