ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ

Ισορροπημένη παράδοση!

Εντός έδρας, η ομάδα μας αντιμετώπισε τοΑΠΟΕΛ58 φορές σε αγώνες της Α’ φάσης. Η ομάδα μας κέρδισε 15 φορές, ποσοστό 26%, έχασε 26 φορές ενώ τα υπόλοιπα 17 παιγνίδια έληξαν ισόπαλα. Στα τέρματα το ΑΠΟΕΛ προηγείται με 91-67.

Από την περίοδο 2012/13 και μετέπειτα και σε σύνολο 5 αγώνων κόντρα στο ΑΠΟΕΛ σε αγώνες της Α’ φάσης η ομάδα μας μετράει 2 νίκες, 2 ήττες και 1 ισοπαλία με ποσοστό επιτυχίας 40%!

Στα 5 αυτά παιγνίδια ο Απόλλωνας έχει σκοράρει 5 γκολ (1 γκολ ανά αγώνα) και έχει δεχτεί 3 γκολ ενώ έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του 3 φορές. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα 2 από τα 3 γκολ που έχουμε δεχτεί από το ΑΠΟΕΛ επιτεύχθηκαν στο Β’ ημίχρονο ενώ στα 2 από τα 5 παιγνίδια δεν βρήκαμε το δρόμο προς τα δίκτυα!

Στα 5 αυτά παιγνίδια στην μια φοράπου το ΑΠΟΕΛ κατάφερε να προηγηθεί από το Α’ ημίχρονο πανηγύρισε στο τέλος την νίκη ενώ στις 2 φορές που η ομάδα μας προηγήθηκε από το Α’ ημίχρονο έχασε στη μια και κέρδισε στην άλλη!

Στο Α’ ημίχρονο,τα 2 από τα 5 τελευταία παιγνίδια μεταξύ των δύο ομάδων έχουν μείνει στο άγονο 0-0!

Από το υφιστάμενο έμψυχο υλικό του Απόλλωνα κόντρα στο ΑΠΟΕΛ σε εντός έδρας αγώνες Α’ φάσης έχουν σκοράρει οι Παπουλής, Μαγκλίτσα και Πέδρο από 1 γκολ!

Η προϊστορία κόντρα στο ΑΠΟΕΛ σε εντός έδρας αγώνες Α’ φάσης από το 2012/13 και μετέπειτα:

 

Comments
To Top