ΑΝΤΡΕΣ

«Έχουμε αρκετά παιχνίδια και στην τελική ευθεία θα είναι όλοι πανέτοιμοι».

Για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα μας, μίλησε σήμερα(8/2) στον Super Sport FM 104.0, ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Φάνος Κιννής. 

Για τη νίκη σε βάρος της Δόξας… 

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως κρατάμε τους τρεις βαθμούς και προχωράμε. Πάντοτε η Δόξα μας βάζει δύσκολα στη Λευκωσία, όμως δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε τα συνεχόμενα παιχνίδια που δώσαμε. Δεν σκοράραμε στο πρώτο ημίχρονο, όμως τα καταφέραμε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο και το παιχνίδι κύλησε όπως το θέλαμε».

Για την κούραση…

«Αυτό είναι από τα κατάλοιπα της ευρωπαϊκής συμμετοχής. Απομείναμε 13 παιχνίδια. Τώρα δεν υπάρχει κούραση, μπήκαμε στην τελική ευθεία για να αντεπεξέλθουμε. Βγάλαμε το δύσκολο μήνα και προχωράμε στην τελική ευθεία».

Για τους Ντα Σίλβα και Σκέμπρι που δεν δείχνουν να βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση…

«Στη συνέχεια θα βρουν τον καλό τους εαυτό. Ευελπιστούμε και στη συνέχεια να έχουμε τον Μακρίδη μαζί μας. Έχουμε αρκετά παιχνίδια και στην τελική ευθεία θα είναι όλοι πανέτοιμοι».

Για τον αγώνα που ακολουθεί με την ΑΕΚ…

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως αν θέλουμε να μιλάμε για πρωτάθλημα θα πρέπει να το κερδίσουμε. Επιβάλλεται να πάρουμε το τρίποντο. Τα παιχνίδια λιγοστεύουν και είναι όλα πολύ σημαντικά».

Για το που θα κριθεί το πρωτάθλημα… 

«Στα ντέρμπι, εκεί που θα αγωνιστούν όλοι μεταξύ τους. Εκεί θα χαθούν πολλοί βαθμοί».

Για τα αγωνιστικά… 

«Δεν υπάρχουν προβλήματα. Όλοι θα είναι στη διάθεση του προπονητή μας».

Για τον Μαρτίνες…

«Ταλαιπωρήθηκε από μια ίωση. Δεν θέλαμε να τον πιέσουμε, ξεκουράστηκε και χθες και θα είναι πανέτοιμος και αυτός με την ΑΕΚ».

 

Comments
To Top