ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Απογοητευτική εμφάνιση και ήττα στο πιο κρίσιμο παιχνίδι!

Μετά από μια δεκαετία η παντοκρατορία των Ladies μας  φαίνεται πως σταμάτησε σήμερα στο Τσίρειο στάδιο! Η ομάδα μας μετά από μια απογοητευτική εμφάνιση έχασε με 0-4 από την Μπαρτσελόνα η οποία ξέφυγε με 5 βαθμούς στο πινάκα και είναι αγκαλιά πλέον με το τίτλο!

Στο πιο κρίσιμο παιχνίδι των τελευταίων χρόνων η ομάδα μας παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων σε όλους τους τομείς και μάλιστα η επιλογή να γίνει ο αγώνας στο Τσίρειο στάδιο γύρισε μπούμερανγκ στις παίκτριες μας!!! Δίκαια η αντίπαλος ομάδα κέρδισε αφού παρουσιάστηκε με ψυχή, πάθος και πλάνο μέσα στο γήπεδο!

Φέτος έγιναν πολλά λάθη που κόστισαν και μια ομάδα που έδειχνε τα προηγούμενα χρόνια άτρωτη, στην τρέχουσα σεζόν έχασε τόσο το μέταλλο του νικητή όσο και την νοοτροπία που στα δύσκολα έβγαζε και κατάφερνε να ξεπεράσει με επιτυχία οποιοδήποτε εμπόδιο!

Ευελπιστούμε ότι θα γίνει αυτοκριτική απ’ όλους στο οικοδόμημα και η ομάδα να επιστρέψει και πάλι στο δρόμο των επιτυχιών. Αυτή η ομάδα μας πρόσφερε τόσες πολλές χαρές που είναι κρίμα να σταματήσει!!!

Comments
To Top