ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Σημαντικές «κυανόλευκες» μέρες!

Η «κυανόλευκη» μας ιδέα, η αγάπη μας, ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ μας έχει αυτές τις πέντε μέρες που ακολουθούν σημαντικές αναμετρήσεις που θα καθορίσουν τη μετέπειτα πορεία όλων των τμημάτων και αθλημάτων της ομάδας μας.

Αρχής γενομένης από σήμερα(10/2) οι Ladies μας αγωνίζονται σε παιχνίδι «ζωής ή θανάτου» στο Τσίρειο στις 15:00 κόντρα στη BARCELONA F.A και μόνο με νίκη αγκαλιάζουν τον τίτλο. Η συνέχεια αύριο Κυριακή(11/2) όπου η ποδοσφαιρική μας ομάδα κοντράρεται στο Τσίρειο στις 17:00 με την ΑΕΚ σε παιχνίδι ντέρμπι για τον τίτλο.

Η συνέχεια είναι τη Δευτέρα(12/2) όπου η Καλαθοσφαιρική Ανδρική μας ομάδα αγωνίζεται εκτός έδρας σ΄ένα πολύ δύσκολο αγώνα με την ΑΕΚ για πρόκριση στο final four του Κυπέλλου. Ο αγώνας είναι νοκ άουτ. Τη «σκυτάλη» παίρνει η Γυναικεία πετοσφαιρική μας ομάδα όπου την Τρίτη(13/2) ξεκινά τους αγώνες των πλέι-οφ κόντρα στην ΑΕΚ στη Λάρνακα στις 20:00.

Οι σημαντικές αυτές υποχρεώσεις ολοκληρώνονται την Τετάρτη(14/2), όπου αρχή κάνει η Εφηβική μας ομάδα των U19 που αντιμετωπίζει εκτός έδρας σε αγώνα Κυπέλλου, νοκ άουτ την ΑΕΛ στις 14:00, ενώ στις 18:00 εκτός έδρας έχουμε τον πρώτο αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Οθέλλο!

Πάμε ΑΠΟΛΛΩΝΑ μου, δώσε μας χαρές και ομόρφυνε μας τη ζωή, «Γιατί μοναχά εσύ μου ομορφαίνεις τη ζωή»!!! Με τη σημαία μας ψηλά, περήφανα και δυνατά!!!

Comments
To Top