ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

Δεν υπάρχει πιο αρνητική παράδοση!

Από την περίοδο 1994/95 που συμμετέχει η ΑΕΚ στην Α’ κατηγορία μέχρι την περίοδο 2008/09 που υποβιβάστηκε στη Β’ κατηγορία, η ομάδα μας είχε εξαιρετική παράδοση απέναντι την ΑΕΚ.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι στους 15 αυτούς εντός έδρας αγώνες κόντρα στην ΑΕΚ, έχουμε να επιδείξουμε 11 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 μόνο ήττα δηλ. ποσοστό επιτυχίας περίπου 75% με συντελεστή τερμάτων 30-8 ενώ σε ένα μόνο αγώνα δεν καταφέραμε να σκοράρουμε κάποιο γκολ!

Αξίζει να αναφερθεί ότι η ΑΕΚ πέτυχε την πρώτη της νίκη μια δεκαετία μετά την ίδρυση της ενώ είχε μείνει άσφαιρη στους 9 από τους 15 αγώνες της!

Η παράδοση άρχισε να αλλάζει αρνητικά για την ομάδα μας από την περίοδο 2010/11 πρώτη χρονιά επανόδου της ΑΕΚ στην Α’ κατηγορία και έκτοτε είναι η ομάδα με την οποία έχουμε την πιο αρνητική παράδοση σε εντός έδρας αγώνες Α’ Φάσης!

Από το 2010/11 και μετέπειτα και σε σύνολο 7εντός έδρας αγώνων Α’ Φάσης κόντρα στην ΑΕΚ η ομάδα μας μετράει 1 νίκη, 5 ήττες και μια ισοπαλία με ποσοστό επιτυχίας 14%!!

Το οξύμωρο είναι ότι, η ΑΕΚ είχε πετύχει στα πρώτα 15 χρόνια ίδρυσης της μια και μοναδική νίκη κόντρα στην ομάδα μας ενώ στα τελευταία 7 χρόνια έχει πετύχει 5 νίκες εκ των οποίων οι δύο με άνετο τρόπο 3-0 και 5-2!

Καιρός κάποια πράγματα να αλλάξουν!

Comments
To Top