ΣΤΗΛΕΣ

Τι πρέπει να προσεχθεί κόντρα στην ΑΕΚ

Την ΑΕΚ εντός έδρας αντιμετωπίζει σήμερα (11/2) η ομάδα μας. Πάμε να δούμε τι πρέπει να προσεχθεί.

Ιβάν Τρισκόφσκι: Δεν διανύει την καλύτερη του περίοδο αλλά παραμένει πάντα επικίνδυνος.Διεμβολιστής,καλός στο ένας εναντίον ενός και καλός σουτέρ.

Μπαρέρα Ακοράν: Αγωνίζεται στα άκρα.Είναι πάρα πολύ ποιοτικός και έμπειρος ποδοσφαιριστής.Χειρίζεται έξυπνα την μπάλα και βρίσκει χώρους για να δοκιμάσει το πολύ καλό του πόδι.

Φλοριάν Τολμές: Πολύ καλό φορ. Σίγουρα βρίσκεται ανάμεσα στους 3 πρώτους του πρωταθλήματος.Έχει καλές τοποθετήσεις,σκοράρει με το πόδι και το κεφάλι και δεν δυσκολεύεται στο ξεμαρκάρισμα αφού διαθέτει και προσποίηση αλλά και εκτόπισμα.

Γενικά: Γρίφος το σχήμα που θα επιλέξει ο αντίπαλος προπονητής θα επιλέξει σύστημα με 3 πίσω και μπροστά με 4-3 ή 5-2 ή θα επιλέξει το σύστημα που ακολούθησε στο β ημίχρονο του μεταξύ μας παιχνιδιού στην Λάρνακα.Αν επιλέξει σχήμα με 3 πίσω τότε η δουλειά είναι στο χέρι των πλάγιων μας.Αν όχι τότε πρέπει να χτυπήσουμε στην καρδιά της άμυνας.Προσωπικά θεωρώ πως ο αντίπαλος έχει μια ποιοτική άμυνα αλλά θα έχει θέμα αν το παιχνίδι πάει σε ψηλή ένταση αφού είναι κάπως ψηλός ο μ.ο ηλικίας του αντιπάλου.Στα εκτός έδρας ντέρπι με Ανορθωση,Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ δέχτηκε 11 γκολ δηλαδή κάτι περισσότερο από 3 σε κάθε αγώνα.Θεωρητικά λοιπόν αν πάμε σε ανοικτό σκορ θα κερδίσουμε.Σημείο κλειδί οι ΣΤΑΤΙΚΕΣ φάσεις.Προσοχή από τον τερματοφύλακα μέχρι το σέντερ φορ. Αν καλύψουμε αυτό το κεφάλαιο τότε δύσκολα θα δεχτούμε γκολ.Αυτά επί χάρτου,πάντα κατά την.προσωπική μας άποψη.Η πράξη σε λίγες ώρες

Comments
To Top