ΑΝΤΡΕΣ

Τους “πάτησε” ο ΘΡΥΛΟΣ!!!

Μεγάλη προσπάθεια έκανε στον σημερινό αγώνα η ομάδα μας που αν και στο τέλος πήρε μια πανάξια νίκη και πλέον κοιτάζει με αισιοδοξία το μέλλον του πρωταθλήματος!

Με τον αντίπαλο να έχει ένα σουτ που απέκρουσε ο Βάλε μόλις στο 2΄ξεκίνησε το παιχνίδι, που πήρε στα αρχικά του στάδια ένα γρήγορο ρυθμό. Στο 5΄μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας με τον Μαγκλίτσα να μην μπορεί να σκοράρει από ευνοϊκή θέση! Άλλη μια μεγάλη ευκαιρία με τον Σαρδινέρο να πλασάρει μετά από πάσα του Πέδρο με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να σώζει στο 15΄, με τους ποδοσφαιριστές μας νε έχουν τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο του αγώνα.

Στο 27΄ένα πολύ καλό απευθείας φάουλ του Σαντάνα απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας, ενώ στην εξέλιξη του κόρνερ μια κεφαλιά δεν έφερε αποτέλεσμα. Πολύ καλή προϋπόθεση για την ομάδα μας στο 39΄, όταν στη σέντρα του Παπουλή στην περιοχή ο Άλεφ δεν πρόλαβε για την κεφαλιά. Η ομάδα μας πολύ καλύτερη από τον αντίπαλο προσπαθούσε να βρει τους χώρους για το γκολ κάτι που όμως δεν ερχόταν. Το πρώτο ημίχρονο άνηκε στην ομάδα μας που είχε τρεις καθαρές ευκαιρίες για γκολ και αρκετές προϋποθέσεις για να το πετύχει κάτι που δεν κατάφερε.

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε η ομάδα μας στην επανάληψη αλλά με προϋπόθεση για γκολ αφού το γύρισμα του Σαντάνα στην περιοχή στο 48΄δεν είχε το αποτέλεσμα που θα θέλαμε! Στο 51΄σε αντεπίθεση της ομάδας ο Παπουλής έκανε ένα χλιαρό σουτ πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 58΄ο Παπουλής έφευγε τετ α τετ αλλά ο επόπτης σήκωσε το σημαιάκι σε μια φάση που ήταν οριακή. Στο 69΄έγινε η πρώτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Ζελάγια να παίρνει τη θέση του Μαγκλίτσα. Το παιχνίδι απέκτησε μετά το 50΄ μια “άγρια” ομορφιά με τους ποδοσφαιριστές να ψάχνουν όλους τους τρόπους για να πετύχουν το γκολ αλλά και τον αντίπαλο όποτε του δινόταν η ευκαιρία να βγαίνει μπροστά. Στο 72΄άλλη μια κλασσική ευκαιρία με τον Γιάκολις να παίρνει την κεφαλιά αλλά να βρίσκει τον τερματοφύλακα, μετά από σέντρα του Σαρδινέρο.

Στο 74΄και πάλι η ομάδα μας έχασε ευκαιρία όταν ο Ζελάγια γύρισε χωρίς να βλέπει αλλά η μπάλα κατέληξε στον τερματοφύλακα, ενώ μια κεφαλιά του Ζελάγια ήταν ως μη γενόμενη αφού υπήρξε οφσάιντ. Στο 78΄δε’υετρη αλλγή για την ομάδα μας με τον Σκέμπρι να παίρνει τη θέση του Σαρδινέρο. Φάουλ για την ομάδα μας στο 80΄πέρασε ανεκμετάλλευτο με την κεφαλιά του Γιούστε να περνά πολύ έξω. Στο 84΄ο Μάρκοβιτς παίρνει τη θέση του Παπουλή και έτσι η ομάδα μας πραγματοποίησε την τρίτη και τελευταία της αλλαγή.  Στο 90+1 ο Μάρκοβιτς “συστήθηκε” στο Κυπριακό πρωτάθλημα με ένα καταπληκτικό απευθείας φάουλ και τρέλανε τη Δυτική!!! Ο διαιτητής της αναμέτρησης ανακάλυψε έξι λεπτά καθυστερήσεων που ήταν πολλά! Το “κερασάκι στην τούρτα” ήρθε από τον Ζελάγια στο 90+5 και ο θρίαμβος ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο!

 

Comments
To Top