ΣΤΗΛΕΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους!

Σπουδαία νίκη για την ομάδα μας που επικράτησε με 2-0 της ΑΕΚ και συνεχίζει την πορεία  της προς τον τίτλο!Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου.

Μπρούνο Βάλε: Σταθερός σε ολόκληρο το παιχνίδι,είχε καλές επεμβάσεις και σωστή αντίληψη στις στατικές.

Ζοάο Πέδρο: Ολοκληρωμένο παιχνίδι από τον Ζοάο που ανταποκρίθηκε στον ειδικό ρόλο που είχε αμυντικά καλύπτοντας τον Τομάς που δεν φάνηκε και ταυτόχρονα ήταν ενεργός επιθετικά πραγματοποιώντας πάρα πολλές προσπάθειες από την πλευρά του.

Ζάντερ Σαντάνα: Το επιστέγασμα της προσπάθειας που κάνει να ισορροπήσει τα επιθετικά με τα αμυντικά του καθήκοντα ήταν ψες,αφού σε κόντρα επίθεση του αντιπάλου ήταν παρών αποτρέποντας τον αντίπαλο να βρεθεί απέναντι από τον Βάλε.Πολύ καλός αμυντικά αλλά και επιθετικά δημιούργησε αρκετά ρήγματα με τις πλαγιοκοπήσεις του.

Έκτορ Γιούστε: Άλλο ένα μυαλωμένο παιχνίδι από τον Ισπανό που είχε έγκαιρες επεμβάσεις που απέτρεψαν κινδύνους.Σωστές τοποθετήσεις διάγραψαν αντεπιθέσεις εν τη γεννέσης τους.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: Είχε γρήγορες αντιδράσεις και καταλυτικές παρεμβάσεις που έδωσαν λύσεις στα όποια προβλήματα μας δημιούργησε ο αντίπαλος.

Εστεπάν Σακέτι: Πανταχού παρών ο Αργεντινός,κάλυψε την αριθμητική υπεροχή με το πάθος του.Δεν άφησε ποτέ ποδοσφαιριστή που είχε την μπάλα στην μεσαία γραμμή να ανασάνει.Πολλά κλεψίματα που ανανέωναν επιθέσεις και έδινε στην ομάδα την αίσθηση της ανωτερότητας.

Άλεφ ντο Σάντος:Έδωσε βοήθειες,κράτησε μπάλα και μοίρασε παιχνίδι αλλά είχε και αρκετά λάθη.Η απόδοση του κυμάνθηκε σε καλά επίπεδα αλλά ήταν ένα κλικ κάτω από αυτά που μας έχει συνηθίσει.

Φώτης Παπουλής: Πάρα πολύ καλός ο Ελλαδίτης.Άνοιγε διαδρόμους με τις κινήσεις του,έφτιαξε φάσεις για τους συμπαίκτες του και για τον ίδιο αλλά δεν ευτύχησε να σκοράρει.Πάρα πολύ καλός.

Αντριάν Σαρδινέρο: Παρατηρώντας τις κινήσεις του,θεωρώ πως εκτέλεσε άψογα το τακτικό πλάνο του προπονητή του.Έχασε μια καλή ευκαιρία να χριστεί σκόρερ,αλλά έκανε την δουλειά για την οποία πήρε θέση βασικού.

Αντόνιο Γιάκολις: Ασίστ στο δεύτερο γκολ,αρκετές κούρσες και άψογη εκτέλεση του αμυντικού ρόλου που είχε στο παιχνίδι αφού εκμηδένισε τον Τέτε αλλά και πρόλαβε με την ταχύτητα του κάποιες αντεπιθέσεις.

Άντον Μάγκλιτσα: Σωστές τοποθετήσεις,άνοιγμα χώρου,σπάσιμο μπάλας αλλά πολύ βεβιασμένες ενέργειες στην τελική του προσπάθεια.Περίμενα να πατήσει πιο πολύ περιοχή.

Εμίλιο Ζελάγια: Έκανε όλα τα άλλα που προαναφέραμε για τον Μάγκλιτσα αλλά γέμισε και την περιοχή.Κέρδισε το φάουλ από όπου προήλθε το γκολ και σκόραρε το δεύτερο.Δεν το λες και άσχημα,μάλλον προς το πολύ καλό πάει.

Αντρέ Σκέμπρι: Μέχρι το γκολ δεν φάνηκε στα πλάγια.Μετά κράτησε μπάλα,κέρδισε φάουλ και βοήθησε αρκετά στην διαχείρηση του προβαδίσματος.

Σάσα Μάρκοβιτς: Μπήκε 10 λεπτά,μοίρασε μια κάθετη,έκλεψε μπάλες και πήρε το τόπι στο φάουλ αφού το ζήτησε και εκτέλεσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.Δεν μπορώ να κρίνω την ποιότητα του αλλά δείχνει να έχει τσαμπουκά και αυτοπεποίθηση.

Προπονητής: Ξεκίνησε με 4-2-3-1 αλλά και με ποδοσφαιριστές που είχαν ειδικές οδηγίες για να καλύπτουν το 3-5-2 που μετατρεπόταν σε 3-4-3 όταν κρατούσε την μπάλα ο αντίπαλος.Γιάκολις και Σαρδινέρο είχαν την ευθύνη για τα μπακ χαφ ενώ οι μπακ έλεγχαν Τρισκόφσκι και Τομάς.Με αυτό τον τρόπο βραχυκύκλωσε το σχέδιο του αντίπαλου προπονητή,κέρδιζε μέτρα και κατοχή όσο περνούσε η ώρα.Βοήθησε με τις αλλαγές του αφού το πρώτο γκολ συμμετέχουν και οι δύο αφού ο ένας κερδίζει το φάουλ και ο άλλος το εκτελεί ενώ στο δεύτερο σκοράρει ο Ζελάγια.Με τις ενέργειες του κέρδισε τον καινούργιο ποδοσφαιριστή και αυτός τον δικαίωσε.Κράτησε για άλλο ένα αγώνα ανέπαφη την εστία της ομάδας,δικαιώνοντας και εμάς που γράψαμε πολλάκις πως μόνο από στατικές κινδυνεύουμε στα ντέρπι.Στο μηδέν για δεύτερο αγώνα ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.Πολύ καλή προετοιμασία και κοουτσάρισμα κάτα την διάρκεια του αγώνα.

Comments
To Top