ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ

Χαίρω πολύ, με λένε Σάσα…

Μεγάλη και δίκαιη νίκη σημειώθηκε για την ομάδα μας χτες (11/2) κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας. Οι προθέσεις των Λαρνακέων ήταν εμφανείς από τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Να καταστρέψουν την επιθετική ανάπτυξη του Απόλλωνα, δίχως να σκιάζονται για τη νίκη αλλά για τον βαθμό της ισοπαλίας.

Είναι κάτι το οποίο πρέπει να τύχει εντονότερης επερξεργασίας από τον Σωφρόνη Αυγουστή, μια και όλοι οι αντίπαλοι ανεξαιρέτως, προσπαθούν να αντέξουν την ταχύτητα και τον επιθετικό οίστρο των ποδοσφαιριστών μας, με το να στήνουν το ένα πούλμαν πίσω από το άλλο. Ας είναι καλά αυτό το παιδί από την Σερβία, που συστήθηκε με τον καλύτερο τρόπο στους οπαδούς της Δυτικής εξέδρας.

Το δείγμα είναι πολύ μικρό βέβαια για τον Σάσα Μάρκοβιτς, αλλά κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει το γεγονός πως σκόραρε 2 κανονικά γκολ σε μόλις 21 λεπτά(!!!) συμμετοχής. Κι ας μέτρησε το ένα. «Γίνε ήρωας!» «Γίνε ήρωας!» φώναζαν οι οπαδοί με το που έστησε την μπάλα στα 25 μέτρα στο 90 φεύγα. Τους άκουσε και κεραυνοβόλησε. «Χαίρω πολύ, με λένε Σάσα».

Comments
To Top