ΑΝΤΡΕΣ

«Στη Σερβία και την πρώην Γιουγκοσλαβία ο Απόλλωνας έχει καλό όνομα λόγω της παρουσίας μεγάλων φυσιογνωμιών»!

Για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα μας, μίλησε σήμερα(12/2) σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

Για τη νίκη επί της ΑΕΚ: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει κάνει βήματα προόδου και διεκδικεί τίτλους. Σε γενικές γραμμές ο Απόλλωνας άξιζε τη νίκη βάσει ευκαιριών και έστω και στο τέλος πήραμε τη νίκη. Δείξαμε ηρεμία μέχρι το 90’. Πιστεύουμε ότι θα το πετύχουμε».

Για τον Μάρκοβιτς: «Είναι ένας ωραίος χαρακτήρας και μας εξέπληξε γιατί στις λίγες μέρες παραμονής του έχει καταφέρει να δεθεί με την ομάδα όσο λίγοι ποδοσφαιριστές στο παρελθόν. Δεν είναι επαρκές το δείγμα όμως τα πρώτα μηνύματα είναι πολύ ενθαρρυντικά. Στη Σερβία και την πρώην Γιουγκοσλαβία ο Απόλλωνας έχει καλό όνομα λόγω της παρουσίας μεγάλων φυσιογνωμιών. Υπήρχαν ποδοσφαιριστές που ήταν μεγάλης αξίας για να κάνουν τον Απόλλωνα γνωστό στη Γιουγκοσλαβία και αυτό το αναγνώρισε ο Μάρκοβιτς».

Για τον Ντα Σίλβα και τον Μαρτίνες: «Σε άλλες εποχές μια απουσία του Άλεξ και του Μαρτίνες θα ήταν βαρόμετρο. Με τα σημερινά δεδομένα έχουμε 27 ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές, κάτι που ήταν από τις βασικές προτεραιότητες του Αυγουστή. Αυτό είχε στο μυαλό, να βρίσκονται λύσεις εκ των έσω που δεν θα επηρέαζαν το αγωνιστικό πλάνο».

Για τα καλά αποτελέσματα που παίρνει η ομάδα στο τέλος των αγώνων: «Όταν υπάρχει πίστη στην ομάδα θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Από τα θετικά της παρουσίας σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι να έχεις τα στοιχεια για να ξεδιπλώσεις την ποιότητα σου εντός συνόρων. Παίζεις με ομάδες παγκόσμιας εμβέλειας και πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και να έχεις ποιότητα για να ανταποκριθείς».

 

 

Comments
To Top