ΘΡΥΛΟ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Όταν κάποτε με 10 κόντρα στην «Αθάνατη»…(video)

Ποδοσφαιρική περίοδος 2001/2002 και ο Απόλλωνας στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής, με τον Τόνι Σαβέβσκι στον πάγκο, αντιμετωπίζει την Αλκή του Ίλιε Ντουμιτρέσκου, μετρώντας 20 βαθμούς και καθηλωμένος στην 10η θέση της βαθμολογίας!

Η ομάδα μας προηγείται στο 25’ με τον Κάκο Παπακυριακού όμως η Αλκή ισοφαρίζει 4 λεπτά αργότερα με τον Κέκιτς ενώ 2 λεπτά πριν την ανάπαυλα ο διαιτητής Κωστάκης Καπιτανής εξαντλεί όλη του την αυστηρότητα δείχνοντας σε μια φάση 2 κολλητές κίτρινες κάρτες στον ποδοσφαιριστή μας Φίλιππο Φιλίππου και στέλλει την ομάδα μας στα αποδυτήρια με 10 παίκτες!

Το χρονόμετρο σημαδεύει το 63’, και ο προπονητής μας έχει έμπνευση και ρίχνει στον αγώνα τον Γεωργιανό Γκεόργκι Σεγκέλια και 12 λεπτά αργότερα ο ποδοσφαιριστής μας τον δικαιώνει σκοράροντας ένα δύσκολο γκολ βάζοντας την ομάδας ξανά μπροστά όμως στα τελευταία λεπτά χρειάζεται η συμβολή του Σωφρόνη Αυγουστή ο οποίος με μια υπέροχη απόκρουση κρατά την νίκη για την ομάδα μας.

Η σύνθεση της ομάδας μας: Aυγουστή, Mαραγκός, (Tζιούρας 88′), Πίττας, Φιλίππου, Γεωργίου (Τσάρτας), Nτοπρασίνοβιτς, Θεοφίλου, Σπόλιαριτς, (Kακογιάννης 46′), Παπακυριακού, Mελαναρκίτης, Zουμπάρεφ, (Σεγκέλια 63′).

 

Comments
To Top