ΑΝΤΡΕΣ

Επίσκεψη στο Α’ Δημοτικό Σχολείο Αγ. Αθανασίου(Φωτορεπορτάζ)

Στα πλαίσια της κοινωνικής της προσφοράς αντιπροσωπεία της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο Δημόσια (Λτδ) αποτελούμενη από τον Υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου Φανούριο Κωνσταντίνου, την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κ.Ιωάννα Αλαβάνια, τον έφορο κ. Σωκράτη Σωκράτους και τους ποδοσφαιριστές  Άντον Μάγκλιτσα, Αντόνιο Γιάκολις και τον Ιωάννη Πίττα, επισκέφθηκαν το πρωί της Πέμπτης (15/02) το Α’ Δημοτικό Σχολείο Αγίου Αθανασίου, με σκοπό την συνέχιση της αντιρατσιστικής εκστρατείας, την οποία σε ετήσια βάση διοργανώνει τα τελευταία 12 χρόνια ο ποδοσφαιρικός Απόλλωνας.

Στόχος της εκστρατείας αυτής είναι να φέρει κοντά εκατοντάδες συνανθρώπους μας και να συμπορευθούν όλοι μαζί στην αντιμετώπιση και την καταπολέμηση των διακρίσεων, και να αγωνιστούν υπέρ της ισότητας.

Οι ποδοσφαιριστές αφού έτυχαν θερμής υποδοχής από τους μικρούς φίλους της ομάδας, φωτογραφήθηκαν και μοίρασαν αυτόγραφα.

Εκ μέρους του Απόλλωνα μίλησε ο Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου Φανούριος Κωνσταντίνου ο οποίος μετέφερε στους μικρούς μαθητές την προσέγγιση της ομάδα μας σε τέτοιου είδους ζητήματα, ενώ ακολούθησε και διαλογική συζήτηση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και τους μικρούς μαθητές .

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ στέκεται διαχρονικά αρωγός σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις, δείχνοντας έμπρακτα ότι το ποδόσφαιρο μπορεί να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρολό στην επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν σήμερα την κοινωνία μας.

Εκ μέρους της ομάδας μας ο κ.Σωκράτης Σωκράτους παρέδωσε στην Διεύθυνση του σχολείου αναμνηστικό δώρο το οποίο θα δοθεί στον καλύτερο μαθητή της σχολικής περιόδου 2017-2018.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην διεύθυνση, στους εκπαιδευτικούς και στους μαθητές του Α’Δημοτικού Σχολείου Αγίου Αθανασίου  για την εξαιρετική και εγκάρδια φιλοξενία τους.

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ

Comments
To Top