ΣΤΗΛΕΣ

Τι πρέπει να προσεχθεί κόντρα στην Αλκή

Φαμπρίτσιο Σιμόες: Ο πιο επικίνδυνος ποδοσφαιριστής του αντιπάλου.Ταχύς,με δυνατό πόδι και καλές τοποθετήσεις.Πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα αφού όταν βρεθεί σε επίκαιρει θέση δύσκολα δεν σκοράρει.

Τζιλ Ενγκομό: Μηχανάκι στην μεσαία γραμμή,πιέζει πολύ την μπάλα και προσπαθεί να καλύπτει τους χώρους ευθύνης του.Δυναμικός και γρήγορος αποτελεί σημαντικό κομμάτι της μεσοαμυντικής γραμμής του αντιπάλου.

Τσάφικ Τιρκουτζιά: Αγωνίζεται σαν εξτρέμ.Διαθέτει καλή ντρίμπλα και βοηθά πολύ στο επιθετικό κομμάτι.Αρέσκεται στο να συγκλίνει και να κάνει κατά μέτωπο επιθέσεις.Πολύ καλός ποδοσφαιριστής που κατά την προσωπική μου άποψη μπορεί να αγωνιστεί και σε πιο μεγάλη ομάδα.

Γενικά: Από τις μικρές ομάδες,είναι ίσως η πιο επιθετική.Διαθέτει πολύ καλές μονάδες που μπορούν να κάνουν την ζημιά.Αμυντικά θεωρώ πως δεν βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο αφού δεν έχει τόσο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.Κλειδί θεωρώ όπως σχεδόν σε όλα τα παθχνίδια αυτού του είδους το γρήγορο γκολ.Είναι το τελευταίο παιχνίδι στο γήπεδο μας που δεν θα είναι ντέρπι και θεωρώ πως είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να το ευχαριστηθεί ο κόσμος αφού μετά θα μπούμε σε αγώνες υψηλής έντασης.

Comments
To Top