ΘΡΥΛΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

Σαν σήμερα πριν 13 χρόνια ένα γκολ στο 95’ που πανηγυρίστηκε σαν τίτλος!(video)

Σαν σήμερα, (19/2) πριν ακριβώς 13 χρόνια, ο Απόλλωνας αντιμετώπισε στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της περιόδου 2004/05, τον Άρη.

Ο Απόλλωνας διένυε μια άκρως εφιαλτική χρονιά και βρισκόταν με τον Εθνικό Άχνας στην 12η θέση της βαθμολογίας που οδηγούσε στην Β’ κατηγορία και η νίκη σε κάθε αγώνα ήταν επιτακτική ανάγκη όμως ο αγώνας κόντρα στον Άρη φάνταζε εύκολος αφού βρισκόταν στον πυθμένα χωρίς κανένα βαθμό με 51 γκολ παθητικό!

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα μας προηγήθηκε νωρίς στο 12’ με τον Ούκας Σόσιν εντούτοις ο εφησυχασμός, η αστοχία, η ατυχία αλλά και η μαχητικότητα του αντιπάλου δεν μας επέτρεψαν να διευρύνουμε το σκορ και στο 55’ το Τσίρειο «πάγωσε» όταν ο Άρης ισοφάρισε με γκολ ενός νυν ποδοσφαιριστή μας του Γιώργου Βασιλείου!

Παρά την πίεση και τις ευκαιρίες που βρήκε η ομάδα μας χρειάστηκε ένα γκολ στο 95’ από τον Σόσιν και πάλι για να λύσει τον γόρδιο δεσμό, ένα υπερπολύτιμο γκολ που όπως θα δείτε στο βιντεογράφημα πιο κάτω πανηγυρίστηκε με έξαλλο τρόπο από παίκτες και οπαδούς αφού πιθανή απώλεια των δύο απρόσμενων βαθμών να οδηγούσε σε ένα δρόμο χωρίς επιστροφή!

 

Comments
To Top