ΑΝΤΡΕΣ

«Συγκεντρωμένος στον Απόλλωνα…»

Μιλώντας σε Ρουμανικό ΜΜΕ ο Αντόνιο Γιάκολις αναφέρθηκε στην πορεία του στον Απόλλωνα αλλά και στις πιθανότητες επιστροφής στην Στεάουα.

“Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του Απόλλωνα και ελπίζω να καταφέρω να βοηθήσω στην επίτευξη των στόχων του, στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πάντα σκέφτομαι την Στεάουα και θα ήθελα το μέλλον μου να είναι εκεί.

-Η Στεάουα πάντα είχε τους καλύτερους παίκτες στη Ρουμανία. Πιστεύω ότι το ποδόσφαιρο στη Ρουμανία είναι πολύ καλύτερο από ότι στην Κύπρο αλλά κι εδώ αυξάνεται συνεχώς ολοένα και περισσότερο.

-Έχω την στήριξη από τον προπονητή του, το επιτελείο και τους συμπαίκτες μου. Όλοι τους με βοήθησαν να προσαρμοστώ αρχικά, αφού χρειάστηκα χρόνο να συνηθίσω τον καιρό και το ποδόσφαιρο εδώ.

-Από την πρώτη ημέρα εδώ στον Απόλλωνα, ο Πρόεδρος μου είπε ότι οι στόχοι της ομάδας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, αλλά πετύχαμε και κάτι περισσότερο, την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

-Η ζωή στην Κύπρο είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με την Ρουμανία. Εδώ ο καιρός είναι τέλειος όλο τον χρόνο και έχει λιγότερο τράφικ στους δρόμους σε σχέση με την Ρουμανία. Αλλά μου λείπει η Ρουμανία, επειδή εκεί έζησε μερικές από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές στην καριέρα μου”.

Για το αν θα πληρώσει ο Απόλλωνας τις 500 χιλιάδες για να τον αποκτήσει: Είναι κάτι που δεν εξαρτάται από μένα. Είναι κάτι που θα αποφασιστεί ανάμεσα στις δύο ομάδες και δεν γνωρίζω οτιδήποτε μέχρι στιγμής.

Comments
To Top