ΘΡΥΛΟ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Σαν σήμερα ένα απίστευτο κοντράστ συναισθημάτων κόντρα στην ΑΕΛ πριν 15 χρόνια!(video)

Σαν σήμερα, (1/3) πριν ακριβώς 15 χρόνια, αγωνιστική περίοδος 2002/03, ο Απόλλωνας, με προπονητή τον Ντούσαν Μιτόσεβιτς, αντιμετωπίζει τη συμπολίτιδα ΑΕΛ στο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με την ομάδα μας να διανύει μετριότατη χρονιά, αφού βρίσκεται μόλις στην 8η θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς, 5 μόλις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού!

Το χρονόμετρο σημάδευε το 89’ με την ΑΕΛ να είναι μπροστά στο σκορ με 2-1 και τον διαιτητή του αγώνα Λούη Λοίζου να σφυρίζει πέναλτι εις βάρος της ομάδας μας.

Η ομάδα μας βρίσκεται στο καναβάτσο με την ήττα να φαντάζει κάτι περισσότερο από βέβαιη, οι απέναντι έτοιμοι να βροντοφωνάξουν το γνωστό σύνθημα για τα «αφεντικά», όμως υπάρχει κάποιος που δεν έχει πει την τελευταία του λέξη κι αυτός δεν είναι άλλος από τον μεγάλο Σωφρόνη Αυγουστή!

Ο αγαπημένος «κάττος» αποδεικνύει για ακόμη μια φορά την εξαιρετική ικανότητα του στην εσχάτη των ποινών αποκρούοντας το πέναλτι του Γιώργου Κωνσταντή δίνοντας έτσι τη δυνατότητα και την ευκαιρία, 120 δευτερόλεπτα αργότερα, στον Κάκο Παπακυριακού να πετύχει με ωραίο εν κινήσει βολέ την ισοφάριση σε 2-2!

Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Κάκου, η βουβαμάρα στην ανατολική, και η κούρσα του «κάττου» πανηγυρίζοντας μπροστά από τους παραληρούντες οπαδούς μας στη δυτική συμπληρώνουν το «κάδρο» της υπέροχης ανάμνησης…

 

Comments
To Top