ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θα μπορούσαμε αν…!(Φώτος)

Με την ατυχία να κτυπά σε όλο της το μεγαλείο την ομάδα μας στον πιο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς για το πρωτάθλημα ήρθε η ήττα στο γήπεδο μας από την Ανόρθωση με 3-1.

Με το ξεκίνημα του πρώτου σετ η ομάδα μας ατύχησε να χάσει την Ιωάννα Λεωνίδου, την πασαδόρο μας αφού σε μια ανύποπτη φάση τραυματίστηκε στο γόνατο και αποχώρησε υποβασταζόμενη από τον αγώνα. Τη θέση της πήρε η νεαρή πασαδόρος της ομάδας των Νεανίδων Adina Valcova. Παρά την ατυχία η ομάδα μας πάλεψε και πήρε το πρώτο σετ με 25-23.

Η συνέχεια όμως δεν ήταν η αναμενόμενη καθώς οι νεαρές μας πετοσφαιρίστριες έδωσαν ότι είχαν στον αγώνα αλλά η κούραση και οι ρυθμοί του αγώνα σε ψηλότερο επίπεδο έφεραν κούραση και λάθη που στοίχισαν τα απόμενα τρία σετ που τα κέρδισε ο αντίπαλος και πήρε τη νίκη με 3-1.

Πλέον η χρονιά όσον αφορά το πρωτάθλημα τέλειωσε αφού στους δύο εναπομείναντες αγώνες δεν προλαβαίνουμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Όμως από δω και πέρα χρειάζεται αυτοκριτική από όλους, έτσι ώστε τα λάθη της φετινής σεζόν να μην επαναληφθούν και την επόμενη σεζόν να παρουσιαστούμε ξανά ως το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο! Στην πορεία του χρόνου ίσως προβούμε σε ανάλυση της φετινής χρονιάς, τουλάχιστον ας συνεχίσουμε την προσπάθεια για τον τρίτο τίτλο της χρονιάς το Κύπελλο, αφού αυτό έχει απομείνει!

Τα σετ: 25-23, 14-25, 14-25,12-25

Η ομάδα μας (ΣΤ. ΦΡΑΓΚΕΣΚΟΥ): Στυλιανού, Μπρλέτιτς, Ι. Λεωνίδου,Ντουντνίκοβα, Μανίταρου, Χαραλάμπους – Λίμπερο: Ε. Λεωνίδου. – Αλλαγές: Σιμανόφσκι, Ζακχαίου, Dalcova.

 

Comments
To Top