ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

«Έχει όλα τα φόντα για τον τίτλο του πρωταθλήματος»!

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας και νυν προπονητής της ομάδας U16 της Ακαδημίας μας, Μάριος Χαραλάμπους, μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM 104.0 για το πρωτάθλημα και τον επικείμενο αγώνα με την Ανόρθωση.

Αναλυτικά:

Για το αν μπορεί να κερδίσει τον τίτλο ο Απόλλωνας:

«Είναι αποδεκτό πως είναι η πιο θεαματική ομάδα, τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά. Είναι μια ομάδα με πλούσιο ρόστερ και έχει όλο το πακέτο για να κερδίσει το πρωτάθλημα, με δεδομένες και τις εμφανίσεις που έκανε από την αρχή της σεζόν».

Για το ντέρμπι Ανόρθωση – Απόλλωνας:

«Τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά είναι εξαιρετικός αλλά η Ανόρθωση είναι μια καλή ομάδα με σταθερή απόδοση αμυντικά και επικίνδυνη στα στημένα. Περνάει δύσκολα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» τα τελευταία χρόνια. Αν κερδίσει ο Απόλλωνας θα είναι κούρσα για δυο άλογα, αν κερδίσει η Ανόρθωση, θα είναι και αυτή εκεί».

Για τα δυνατά σημεία του Απόλλωνα:

«Πιστεύω έχει ωριμάσει σαν ομάδα με ένα προπονητή που βάζει την δική του σφραγίδα., πείθει ότι μπορεί να φύγει με το «διπλό». Υπερτερεί επιθετικά ο Απόλλωνα, αν καταφέρει να πάρει προβάδισμα μπορεί να διαχειριστεί το σκορ».

Για τους παίκτες – κλειδιά:

«Παίρνει βοήθειες και από τον πάγκο ο Απόλλωνας. Αν σκεφτούμε τα πόσα γκολ πέτυχε ο Ζελάγια ερχόμενος από τον πάγκο αλλά και ο Μάρκοβιτς επίσης».

Για την προοπτική των «γαλάζιων» σε περίπτωση νίκης:

«Αν καταφέρει και φύγει με το διπλό αποκτά μεγάλη δυναμική, βγάζει ένα αντίπαλο εκτός και μένει καθαρά η κούρσα με το ΑΠΟΕΛ και εκεί θα δείξει πόσο μετρά σαν ομάδα και κατά πόσο μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο».

 

Comments
To Top