ΑΝΤΡΕΣ

1.65 η νίκη του ΑΠΟΕΛ, 1.70 το GG στο Ανόρθωση-Απόλλωνας στην Bet on Alfa

Δύο μεγάλα ντέρμπι περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα, σε μια μέρα που μπορεί να αποβεί καθοριστικής σημασίας τόσο για τη μάχη του τίτλου, όσο και για την προσπάθεια εξασφάλισης ευρωπαϊκού εισιτηρίου στο Παγκύπριο πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας. Η Bet on Alfa προσφέρει στο κουπόνι της ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και σούπερ αποδόσεις για τα ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ και Ανόρθωση-Απόλλωνας τις οποίες μπορείτε να βρείτε στα 56 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια, καθώς και online στο www.betonalfa.com.cy.

Αναλυτικά τα δύο σημερινά ντέρμπι με τις αποδόσεις της Bet on Alfa:

ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ
Το ντέρμπι στο ΓΣΠ έχει φαβορί όσον αφορά τις στοιχηματικές αποδόσεις με την Bet on Alfa να προσφέρει στο 1.65 τον άσο για νίκη του ΑΠΟΕΛ. Το διπλό για νίκη της ΑΕΚ προσφέρεται στο 4.80, ενώ στο 3.65 είναι η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Η απόδοση για το over 2.5 goals είναι 1.70, το under 2.5 goals προσφέρεται στο 1.95, ενώ το Goal – Goal έχει απόδοση 1.70.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ-ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ
Ματσάρα αναμένεται να γίνει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», ανάμεσα σε δύο ομάδες που αντέχουν στον χρόνο και την πίεση και έχουν ψηλά των πήχη των στόχων τους. Η νίκη του Απόλλωνα με απόδοση 2.20, είναι το σημείο με την χαμηλότερη στοιχηματική απόδοση που προσφέρει η Bet on Alfa, ο άσος για νίκη της Ανόρθωσης προσφέρεται στο 3.00, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα έχει απόδοση 3.30.

Το over 2.5 goals προσφέρεται στο 1.85, το Under 2.5 goals στο 1.80, ενώ απόδοση 1.70 έχει η επιλογή του Goal – Goal για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο ντέρμπι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Προσφέρονται και άλλες πολλές στοιχηματικές επιλογές για τα ματς του κυπριακού πρωταθλήματος τις οποίες μπορείτε να βρείτε στο www.betonalfa.com.cy.

Μπείτε τώρα στο www.betonalfa.com.cy, δείτε τις αποδόσεις, κάντε τις επιλογές και παίξτε πιο εύκολα από ποτέ κυπριακό ποδόσφαιρο, με τη σφραγίδα της αξιοπιστίας της Bet on Alfa.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε τη σούπερ προσφορά της Bet on Alfa, παίρνοντας το μπόνους χωρίς κατάθεση. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Comments
To Top