ΑΝΤΡΕΣ

Ο Φώτης τους “έκλεισε” το σπίτι!

Τεράστια νίκη για την ομάδα μας με 2-1 που μας ανεβάζει στην κορυφή και πλέον όλα εξαρτώνται από μας! Μπράβο στα παλικάρια μας, στον προπονητή μας, στη διοίκηση και στον τεράστιο κόσμος μας!

Με τους ποδοσφαιριστές να προσπαθούν να βρουν ρυθμό κύλησε το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα. Ο Βάλε έσωσε την ομάδα μας στο 8΄όταν απέκρουσε το σουτ του αντιπάλου, ενώ στη συνέχεια της φάσης σουτ και πάλι από τον αντίπαλο αποκρούστηκε από την άμυνα μας. Το πρώτο εικοσάλεπτο πέρασε χωρίς κάτι το αξιόλογο εκτός από δύο κόρνερ που κέρδισαν οι ποδοσφαιριστές μας που πέρασαν ανεκμετάλλευτα.

Στο 27΄ο Παπουλής με το «γνωστό» του σουτ έκανε το 1-0 για την ομάδα μας! Μετά και το γκολ που πετύχαμε οι ποδοσφαιριστές μας έδωσαν χώρο στον αντίπαλο παρόλα αυτά όμως όποτε δινόταν η ευκαιρία οι ποδοσφαιριστές μας προσπαθούσαν να βγουν στην κόντρα! Ο διαιτητής της αναμέτρησης έβαλε τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς να υπάρχει λόγος γι΄αυτό τον χρόνο. Στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου ο Βάλε έβγαλε μια φοβερή κεφαλιά σε κόρνερ, ενώ στην εκτέλεση του δεχθήκαμε δυστυχώς το γκολ αφού η άμυνα μας δεν ανταποκρίθηκε σωστά!

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε η ομάδα μας το Β΄ημίχρονο αλλά με το γκολ που δεχθήκαμε στο τελευταίο δευτερόλεπτο των καθυστερήσεων να μας βρίσκει στην ισοπαλία 1-1. Το πρώτο σουτ για την ομάδα μας ήρθε στο 51΄όταν ο Ντα Σίλβα έκανε του σουτ που αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον τερματοφύλακα η εξέλιξη του οποίου δεν έφερε κάτι. Στο 60΄΄έγινε διπλή αλλαγή για την ομάδα μας με τους Ζελάγια και Μάρκοβιτς να παίρνουν τις θέσεις των Ντα Σίλβα και Μαγκλίτσα!

Γκολ για την ομάδα μας όταν σε μια αντεπίθεση για σεμινάριο ο Μάρκοβιτς βρήκε τον Σαντάνα που έβγαλε τη σέντρα, ο Ζελάγια έκανε με κεφάλι ασίστ στον Παπουλή που την έσπρωξε στα δίκτυα στο 69΄για να γίνει το 2-1 για την ομάδα μας! Στο 74΄ο διαιτητής αρνείται πέναλτι στην ομάδα μας σε χέρι του αντιπάλου στην περιοχή του! Μετά και το δεύτερο μας γκολ η ομάδα μας κρατούσε μπάλα και δεν άφηνε τον αντίπαλο να κάνει ότι και το πρώτο ημίχρονο. Στο 83΄η ομάδα μας ολοκλήρωσε τις αλλαγές της με τον Σκέμπρι να παίρνει τη θέση του Γιάκολις.

Ο χρόνος κυλούσε για την ομάδα μας με τον αντίπαλο να κρατά μπάλα και να προσπαθεί να μας ισοφαρίσει, οι ποδοσφαιριστές μας όμως είχαν τον έλεγχο και κρατούσαν σωστά τους χώρους. Στο 90΄μετά από μια κούρσα του Σαντάνα δεν κατάφερε να πασάρει στον Σκέμπρι και χάθηκε μια τεράστια ευκαιρία να “καθαρίσουμε¨ το παιχνίδι! Ξανά τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων από τον διαιτητή, με τους οπαδούς μας να προσπαθούν να σπρώξουν τους ποδοσφαιριστές μας στη νίκη! Τελικά η μεγάλη νίκη ήρθε για την ομάδα μας μετά και το τέλος των καθυστερήσεων!

Comments
To Top