ΣΤΗΛΕΣ

Τι πρέπει να προσεχθεί κόντρα στην Ανόρθωση

Την Ανόρθωση εκτός έδρας αντιμετωπίζει σήμερα (11/3) η ομάδα μας. Πάμε να δούμε τι πρέπει να προσεχθεί.

Νοσα Ιγκεμπορ: Ο αμυντικός μέσος θα αποτελέσει στο παιχνίδι τον συνδετικό κρίκο άμυνας και επίθεσης.Κόφτης που τρέχει παντού και ταυτόχρονα μπορεί και να δημιουργεί.Στα συν του πως τρέχει για δύο και απελευθέρωσε τον Ράγιος.

Ρούμπεν Ράγιος: Τον αναφέρουμε σε κάθε άρθρο τέτοιου είδους.Πάσα κάθετη που μοιράζει την άμυνα στα δύο.Πολύ καλό σουτ και εξαιρετικές εκτελέσεις στις στατικές φάσεις. Μίχαλ

Ντιούρις: Ήρθε για να λύσει το πρόβλημα στο σκοράρισμα και το έχει καταφέρει.Παίζει στο όριο και περιμένει τις πάσες από τους συμπαίκτες τους που προσπαθούν να τον ταίζουν συνεχώς.

Γενικά:Μια ενισχυμένη επιθετικά Ανόρθωση καλείται να αντιμετωπίσει ο Απόλλωνας αφού πέτυχε στους παίκτες που έφερε.Κλειδί η αντιμετώπιση των στατικών φάσεων αφού τα 2 τελευταία παιχνίδια μας κτύπησαν με αυτές.Επίσης ο σύνδεσμος Ράγιος-Ντιούρις είναι κάτι που πρέπει να σπάσει αφού αυτοί οι δύο φαίνεται πως μπορούν να βρεθούν πολύ εύκολα. Αδύνατο σημείο λόγω και της απουσίας του Ντουγκλάο βλέπω στο κέντρο της άμυνας αλλά και στο αριστερό άκρο αφού ο Πράνιτς είναι εξαιρετικός επιθετικά αλλά έχει θέματα αμυντικά ειδικά με την ταχύτητα του. Το παιχνίδι χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση και ελαχιστοποίηση στα λάθη που μπορεί να κρίνουν τον αγώνα.Πολύ σημαντικό ρόλο θα παίξει και η απόδοση των τερματοφυλάκων αφού είναι δύο από τους καλύτερους του πρωταθλήματος.

Comments
To Top