ΑΝΤΡΕΣ

Και πάλι κορυφαίος… ο Σωφρόνης!

Τον τεχνικό της ομάδας μας, Σωφρόνη Αυγουστή ανέδειξαν οι προπονητές του Πρωταθλήματος Cyta ως winmasters Προπονητή του Μήνα Φεβρουαρίου, στη σχετική ψηφοφορία του Συνδέσμου Προπονητών. Έτσι ο 41χρονος κόουτς έγινε ο πρώτος που κατακτά φέτος το  έπαθλο για δεύτερη φορά, ενώ σημειώνεται ότι ήταν και ο Προπονητής της Χρονιάς για τη σεζόν 2016-17.

Κατά το μήνα Φεβρουάριο η ομάδα μας, με τον Αυγουστή στην τεχνική μας ηγεσία, έδωσε έξι αγώνες πετυχαίνοντας πέντε νίκες, ενώ δέχτηκε και μια ήττα στον πρώτο αγώνα των «16» του Κυπέλλου Coca Cola με τον Οθέλλο (1-0), την οποία ανέτρεψε στη ρεβάνς (2-0). Πέρα από την πρόκριση στα προημιτελικά η ομάδα μας κέρδισε τον Φεβρουάριο την ΑΕΚ (2-0) εντός έδρας και τη Δόξα (2-0) εκτός έδρας.

Ο Σωφρόνης άφησε πίσω του σε ψήφους τον Χρύση Μιχαήλ, τον προπονητή που έβαλε την σφραγίδα του στην αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού για τον Ολυμπιακό. Περισσότερες φορές από όλους ψηφίστηκε ο προπονητής της Πάφου Στίβεν Τζόν Πρέσλι, ωστόσο, οι συνάδελφοί του, του έδιναν κυρίως έναν ή τρεις βαθμούς.

Σημειώνεται πως κάθε προπονητής που ψηφίζει, δίνει 5, 3 και 1 βαθμούς στους συναδέλφους του που θεωρεί ότι αξίζουν έπαινο για το μήνα για τον οποίο διεξάγεται η ψηφοφορία.

Το έπαθλο αποτελεί μια πρωτοβουλία του Συνδέσμου Προπονητών και διανύει την τρίτη του σεζόν.

Παράλληλα, μέσω του www.winmasters.com.cy/coach-of-the-month, οι φίλαθλοι μπορούν να επιλέγουν τον προπονητή που πιστεύουν ότι θα αναδειχθεί winmasters Προπονητής του Μήνα για τον Μάρτιο, διεκδικώντας μπόνους αλλά και ένα μεγάλο δώρο – έκπληξη που θα ανακοινωθεί αργότερα.

 

Comments
To Top