ΑΝΤΡΕΣ

ΣΟΥΠΕΡ ντέρμπι στο κύπελλο με ΣΟΥΠΕΡ αποδόσεις στην Bet on Alfa

Η ώρα για το μεγάλο ντέρμπι στο κύπελλο έφτασε και το απόγευμα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» η Ανόρθωση υποδέχεται τον Απόλλωνα στο πρώτο μεταξύ τους ματς για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Μπορείτε να βρείτε στην Bet on Alfa ολοκληρωμένες επιλογές και εξαιρετικές αποδόσεις για το σημερινό μεγάλο ματς, το οποίο προσφέρεται σχεδόν στην απόλυτη ισορροπία από στοιχηματικής πλευράς. Στα 56 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια, αλλά και online στο www.betonalfa.com.cy, μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις και να κάνετε τις επιλογές σας.

Η νίκη της Ανόρθωση έχει απόδοση 2.65, στο 2.40 προσφέρεται η απόδοση του διπλού για νίκη της Ανόρθωσης, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρεται στο 3.35. Το over 2.5 goals έχει απόδοση 1.95, στο 1.70 προσφέρεται η απόδοση του under 2.5 goals, ενώ το Goal – Goal έχει απόδοση 1.75.

Επίσης σήμερα θα γίνει ο επαναληπτικός στο ζευγάρι ΑΠΟΕΛ-Νέα Σαλαμίνα με τους «γαλαζοκίτρινους» να είναι με το ενάμισι πόδι στα ημιτελικά μετά το 3-0 με το οποίο επικράτησαν εκτός έδρας στον πρώτο αγώνα. Το ΑΠΟΕΛ είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη με απόδοση 1.15, το διπλό για νίκη της Νέας Σαλαμίνα προσφέρεται στο 14, ενώ στο 6.50 είναι η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα. Στο 1.35 προφέρεται το over 2.5 goals, στο 2.80 το under 2.5 goals, ενώ το Goal – Goal έχει απόδοση 2.10.

Υπάρχουν και άλλες πολλές στοιχηματικές επιλογές για το κυπριακό ποδόσφαιρο, τις οποίες μπορείτε να βρείτε στο www.betonalfa.com.cy.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Μπείτε τώρα στο www.betonalfa.com.cy, δείτε τις αποδόσεις, κάντε τις επιλογές και παίξτε κυπριακό ποδόσφαιρο πιο εύκολα από ποτέ, με τη σφραγίδα της αξιοπιστίας της Bet on Alfa.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε τη σούπερ προσφορά της Bet on Alfa, παίρνοντας το μπόνους χωρίς κατάθεση. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

 

Comments
To Top