ΑΝΤΡΕΣ

Ανακοίνωση ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ!

ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ ΗΡΘΕ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΣΕΙΡΑ. ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ !

Βλέπουμε την ομαδάρα μας παιχνίδι με παιχνίδι να δίνει τα πάντα έτσι ώστε ο στόχος της χρονιάς να επιτευχθεί και για τα τελευταία παιχνίδια είμαστε όλοι υπόχρεοι να είμαστε στο πλευρό της. Τα παιχνίδια στο Τσίρειο μας πλέον αποκτούν χαρακτήρα ιερού πολέμου και σαν τέτοια πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε διοίκηση, παίχτες και κόσμος. Έφτασε η ώρα το Τσίρειο να γίνει αφιλόξενο για τον κάθε αλλόθρησκο που θα βρίσκετε στο διάβα μας.

Στο παιχνίδι της Κυριακής δίνουμε δυναμικά το παρών μας έτσι ώστε να γονατίσουμε και να σπάσουμε επιτέλους το διεφθαρμένο τους σύστημα που εδώ και χρόνια ασελγεί στις πλάτες ολονών μας. Τα πάρτυ ξεκινάνε από το Σάββατο όπου θα βρισκόμαστε στα δικά μας στέκια με ρυθμούς ΘΥΡΑ ΕΝΑ ζεσταίνοντας τα λαρύγγια μας και συνεχίζονται σε ασταμάτητους ρυθμούς από νωρίς την Κυριακή.

ΜΑΓΚΕΣ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ !

Επίσης την 1η Απρίλιου θα διεξαχθεί το ετήσιο τουρνουά ποδοσφαίρου του συνδέσμου μας για το οποίο πληροφορίες θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες. Ετοιμάστε τις ομάδες σας λοιπόν μάγκες και πάμε να τιμήσουμε ξανά τα αδέλφια μας που βρίσκονται ψηλά !

Υ.Γ.ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΗ Η ΚΥΡΙΑΚΗ

Υ.Γ1. δημοσιοκάφροι ΠΟΛΕΜΟ ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΕΧΕΤΕ

Υ.Γ2.Κότες μαζί σας μόνο γροθιές !

Υ.Γ.4. ΑΔΕΛΦΕ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ

Υ.Γ.5. ΜΑΓΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ

Comments
To Top