ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Δεν σου κάνει ο Βασιλείου κύριε Σιμόν;

Ανακοινώθηκε σήμερα(16/3) η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας για τον φιλικό αγώνα κόντρα στο Μαυροβούνιο και σ΄αυτήν δεν συμπεριλαμβάνετε κανένας ποδοσφαιριστής της δικής μας ομάδας. Η ομάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση με την καλύτερη άμυνα και επίθεση και για τον Μπεν Σιμόν αυτό δεν είναι αρκετό.

Τουλάχιστον τον αρχηγό Γιώργο Βασιλείου θα έπρεπε να τον καλέσει αλλά «παίζονται» πολλά!!! Στην κλήση συμπεριλαμβάνετε ο Ανδρέας Καρώ που παίζει δανεικός στη Νέα Σαλαμίνα, πάλι καλά, ενώ κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές έχουν μήνες να αγωνιστούν και είναι στην κλήση από άλλες ομάδες, «ο νοών νοείτω»!

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους αυτό συμβαίνει και στις μικρότερες Εθνικές ομάδες που οι ομοσπονδιακοί προπονητές λες και έχουν κάτι με την ομάδα μας. Κλασσικό παράδειγμα η σημερινή επίσης κλήση της Εθνικής Νέων με κανένα και πάλι ποδοσφαιριστή μας.

Στο σημείο αυτό αξίζει να πούμε ότι από την ομάδα μας έγιναν τα απαραίτητα διαβήματα χωρίς να υπάρξει αποτέλεσμα. Δεν πειράζει κύριοι γνωρίζουμε τα πράγματα με το όνομα τους εμείς και όταν έρθει η ώρα θα τα αναφέρουμε!!!

Comments
To Top