ΑΝΤΡΕΣ

Τζείνο που φοάστε θα το πάθετε!!!

Μαγκιά, ψυχή από τα παλικάρια μας και τον τεράστιο προπονητή μας που έκαναν το ντέρμπι δήθεν κορυφής να φαίνεται προπόνηση και πήραν μια μεγάλη νίκη με 4-2, το προβάδισμα με τρεις βαθμούς στην κορυφή και τεράστια ψυχολογία για τη συνέχεια, που δεν θα είναι άλλη από συνέχιση της προσπάθειας για τον τίτλο του πρωταθλήματος!

Με μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας ξεκίνησε ο αγώνας αφού η κεφαλιά του Άλεφ στο 5΄ μετά από φάουλ του Πέδρο πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ένα σουτ του Σακέττι μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Το πρώτο δεκάλεπτο κύλησε με την ομάδα μας να προσπαθεί να ελέγξει τον ρυθμό και να βρει τις προϋποθέσεις για το γκολ, ήδη είχε κάνει δύο ευκαιρίες.

Στο 14΄ήρθε το γκολ για την ομάδα μας με τον Παπουλή να βρίσκει τον Μαγκλίτσα που πλάσαρε υποδειγματικά και έκανε το 1-0! Στο 19΄απέκρουσε ένα σουτ του αντιπάλου μέσα από την περιοχή και αποσόβησε γκολ! Στο 25΄είχαμε ένα σουτ του Άλεφ από τη μεγάλη περιοχή που πέρασε έξω αφού ο Βραζιλιάνος δεν τη βρήκε όπως θα ήθελε. Στο 30΄ο διαιτητής αντί να δώσει πέναλτι για την ομάδα μας έδωσε φάουλ που εκτέλεσε ο Πέδρο και έστειλε τη μπάλα να «αναπαυθεί» στα δίκτυα για να γίνει το 2-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς!

Η ομάδα μας είχε πάρει την κατοχή της μπάλας και έκανε το δικό της παιχνίδι, αφού μέχρι και το σαραντάλεπτο είχε σκοράρει δύο φορές και έχασε και δύο ευκαιρίες, ενώ απειλήθηκε μόνο μία. Στο 41΄δυστυχώς ήρθε η μείωση του σκορ από τον αντίπαλο αφού προηγουμένως ο διαιτητής αρνήθηκε φάουλ για την ομάδα μας στο χώρο του κέντρου. Οι καθυστερήσεις του ημιχρόνου ήταν τρία λεπτά από τον διαιτητή της αναμέτρησης που ολοκληρώθηκαν με δύο συνεχόμενα ανεκμετάλλευτα κόρνερ για την ομάδα μας!

Χωρίς αλλαγές για την ομάδα μας ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με το υπέρ μας 2-1 το οποίο οι ποδοσφαιριστές μας θα έπρεπε να κρατήσουν και να πάρουν τη νίκη. Στο 49΄έγινε η πρώτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Σακέττι που αποχώρησε με ενοχλήσεις να δίνει τη θέση του στον Μάρκοβιτς! Φοβερό σουτ του Μάρκοβιτς μετά από ατομική ενέργεια στο 53΄πέρασε μόλις έξω από το κάθετο δοκάρι. Στο 54΄ο Ρομπέρζ με προβολή έσωσε την ομάδα μας σε γύρισμα στην περιοχή. Δεύτερη αλλαγή για την ομάδα μας στο 58΄με τον Βασιλείου να δίνει τη θέση του στον Ντα Σίλβα με τον Σαντάνα να μετατοπίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας και τον Παπουλή να πηγαίνει στα αριστερά της επίθεσης.

Μετά και την αλλαγή οι ποδοσφαιριστές πήραν και πάλι τον έλεγχο και στο 65΄η ομάδα μας κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Παπουλή μετά από “μαγική” πάσα του Άλεφ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Παπουλής που έκανε το 3-1 για την ομάδα μας μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς  στο 66΄! Μεγάλη φάση για την ομάδα μας στο 75΄αλλά το γύρισμα του Γιάκολις δεν βρήκε τον ποδοσφαιριστή μας, ενώ στο 76΄η ομάδα μας ολοκλήρωσε τις αλλαγές της με τον Ζελάγια να παίρνει τη θέση του Μαγκλίτσα.

Μαγική αντεπίθεση της ομάδας μας με τη μπάλα να καταλήγει στον Παπουλή που την έστειλε μετά από μια ωραία προσποίηση στα δίκτυα για να ξεκινήσει ξέφρενο πανηγύρι στη Δυτική στο 79΄! Μετά και το γκολ οι ποδοσφαιριστές μας έκαναν ότι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο, κρατώντας τη μπάλα με ευκολία. Άλλη μια στιγμή αδράνειας στο 87΄και δυστυχώς ήρθε και πάλι η μείωση του σκορ από τον αντίπαλο σε 4-2! Ένα σουτ του Παπουλή στο 88΄απέκρουσε ο τερματοφύλακας του αντιπάλου. Τέσσερα ήταν τα λεπτά των καθυστερήσεων που έβαλε ο διαιτητής και σ΄αυτά τίποτα δεν άλλαξε με την ομάδα μας να παίρνει μια σπουδαία νίκη με 4-2 και προβάδισμα τριών βαθμών στην κορυφή της βαθμολογίας!!!

Χορηγός αγώνα:

Comments
To Top