ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

Παίρνει την ομάδα από το χέρι και την οδηγεί προς τον τίτλο!

Η ποιότητα του αδιαμφισβήτητη και για τον γράφων ίσως ο καλύτερος πλάγιος επιθετικός που πάτησε το πόδι του στην Κύπρο αφού τα κάνει όλα και συμφέρει, δημιουργεί αλλά και ταυτόχρονα σκοράρει και μάλιστα σε καθοριστικούς αγώνες έχοντας την ευχέρεια να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης αλλά και ως επιτελικός μέσος με επιτυχία!

Ο λόγος για τον Φώταρο Παπουλή του οποίου το ρεπερτόριο περιλαμβάνει απ’ όλα! Τρομερές ασίστ, γκολάρες με σουτ μπανανέ, φαλτσαριστά, μα πάνω απ’ όλα η ηγετική παρουσία και η εμβληματική του προσωπικότητα κάνει τους πάντες γύρω του να τον αναζητούν στα δύσκολα.

Και εκείνος ποτέ του δεν κρύφτηκε δηλώνει πάντοτε παρών στα δύσκολα χαρακτηριστικό πολύ μεγάλων ποδοσφαιριστών.

Ειδικά φέτος η ατυχία να τον στερηθεί η ομάδα από την αρχή της περιόδου λόγω επέμβασης φαίνεται να έχει μετατραπεί σαν «μάννα εξ ουρανού» για τον Σωφρόνη Αυγουστή και την ομάδα μας αφού ο Φώταρος, πιο φρέσκος από ποτέ, αφού ουσιαστικά άρχισε σιγά-σιγά να παίρνει λεπτά συμμετοχής μόλις στις αρχές Νοεμβρίου, με τον ερχομό του 2018 έχει ούτε λίγο ούτε πολύ σκοράρει 10 γκολ!

Ειδικά όμως στους 3 πρώτους αγώνες play-offs έχει ξεκινήσει πολύ φορτσάτα σκοράροντας συνολικά 6 γκολ παίρνοντας ουσιαστικά την ομάδα μας από το χέρι και οδηγώντας την προς την κατάκτηση του πολυπόθητου πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ρεκόρ του Παπουλή στα 4 τελευταία χρόνια που συμμετέχουμε στα play-offs ήταν 5 γκολ την περίοδο 2015/16 επίτευγμα που έχει ήδη ξεπεράσει από τώρα με 7 αγώνες να υπολείπονται για τη λήξη του πρωταθλήματος!

Comments
To Top