ΑΝΤΡΕΣ

«Το παιχνίδι δεν κρίθηκε από τη διαιτησία»!

Χαμηλούς τόνους διατηρούν στην ομάδα μας την επομένη της μεγάλης νίκης με 4-2 επί του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι κορυφής που έδωσε γερό προβάδισμα για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Άστρα ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας, Φανούριος Κωνσταντίνου έδωσε συγχαρητήρια στον κόσμο της ομάδας για την στήριξη και την συμπεριφορά του, ενώ απαντώντας στα παράπονα του ΑΠΟΕΛ για μη τήρηση του fair play στη φάση του πρώτου τέρματος ανέφερε πως αρχικά η μπάλα ήταν στα πόδια των παικτών του ΑΠΟΕΛ όταν ο Πολιάκοφ ήταν στο έδαφος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Ο ενθουσιασμός πρέπει να κατευνάσει. Δεν πετύχαμε τίποτα. Το μόνο κέρδος είναι η ψυχολογική τόνωση. Δώσαμε συνέχεια στο μομέντουμ που είναι αρκετά θετικό. Είμαστε σοβαροί, μετρημένοι, πρέπει να πάρουμε τους περισσότερους βαθμούς για να κόψουμε πρώτοι το νήμα. Δεν πήραμε το πρωτάθλημα αυτή είναι η πραγματικότητα».

Για τις δύο επιβλητικές νίκες επί του ΑΠΟΕΛ:

«Ο κόσμος έχει βιώσει πολλά. Κρατάει και αυτός μικρή βαλίτσα. Είχε κόσμια συμπεριφορά και στήριξαν την ομάδα και τον συγχαίρουμε. Η διακοπή του πρωταθλήματος είναι ωφέλιμη για εμάς. Θα καθαρίσει το μυαλό μας με τους συνεχόμενους αγώνες ψηλών εντάσεων σε πρωτάθλημα και κύπελλο και θα επανέλθουμε πιο ήρεμοι και αποφασισμένοι».

Για τον τραυματισμό Σακέτι:

«Ο Σακέτι έχει πρόβλημα στην ποδοκνημική. Φυσικά είναι τιμωρημένος με κάρτες. Όλοι είναι ετοιμοπόλεμοι. Εκτός θα είναι ο Μάριος Στυλιανού».

Για τη φάση του fair play και τα παράπονα του ΑΠΟΕΛ:

«Για να είμαστε ρεαλιστές. Καταρχάς την μπάλα την κρατούσαν οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ. Συνέχισαν την φάση ενώ ήταν κάτω στο έδαφος ο Πολιάκοφ. Θεωρώ ότι σε γενικές γραμμές το παιχνίδι δεν κρίθηκε από τη διαιτησία».

Comments
To Top