ΑΝΤΡΕΣ

«Αν αυτή θα είναι η τελευταία μου χρονιά στο ποδόσφαιρο θέλω να την ολοκληρώσω με ένα τίτλο»!

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Μιγκέλ Μπεντόγια, μίλησε σε μέσο της Βουλγαρίας σχετικά με το πρόβλημα υγείας που έχει αλλά και την απόφαση του να έρθει στην ομάδα μας. Ανέφερε πως δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί ξανά σε ψηλό επίπεδο και παιχνίδια υψηλών εντάσεων λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Οι γιατροί απαγόρευσαν στον Ισπανό χαφ του Απόλλωνα να ξανά παίξει ποδόσφαιρο και σχεδιάζει την απόσυρση του στο τέλος της χρονιάς.

Αναλυτικά:

Πως είναι η υγεία σου;

Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα το οποίο δεν μου επιτρέπει να παίζω ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο. Πριν τα Χριστούγεννα έπαιξα σε τέσσερα παιχνίδια αλλά τα αποτελέσματα των εξετάσεων μου ήταν άσχημα και οι γιατροί μου απαγόρευσαν να αγωνιστώ. Είναι δύσκολο για εμένα. Θα μείνω στην Κύπρο μέχρι το τέλος της σεζόν. Αν αυτή θα είναι η τελευταία μου χρονιά στο ποδόσφαιρο θέλω να την ολοκληρώσω με ένα τίτλο.  Ήμαστε στην πρώτη θέση και πιστεύουμε πως φέτος είναι η χρονιάς μας».

Για τον πρώην σου συμπαίκτη, Γκάντσεφ;

«Τον είδα την περασμένη βδομάδα όταν έπαιξαν οι ομάδες μας. Παίζει σε καλό επίπεδο. Ήταν χαρά μου να τον δω και να θυμηθώ τις μέρες στην Λέφσκι»

Γιατί πήγες στον Απόλλωνα και δεν έμεινες στην Λέφκσι;

«Είχα μια πολύ καλή προσφορά από την Κύπρο. Πήγα σε ένα καλό κλαμπ που αναπτύσσεται πολύ καλά. Πέρυσι, είχα την ευκαιρία να παίξω στην Ευρώπη, να πάρω το Κύπελλο και το Super Cup. Φέτος κερδίσαμε το Super Cup και παίξαμε στο Europa League. Είμαστε τώρα οι πρώτοι με 3 βαθμούς μπροστά από τον ΑΠΟΕΛ. Ήταν μια σωστή απόφαση και χαίρομαι που είμαι στη Λεμεσό. Μου έδωσαν την ευκαιρία να κερδίσω τίτλο. «Είναι πάντα χαρά μου να ακούω νέα από την Βουλγαρία».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Μπεντόγια προπονείται με την ομάδα μας, είναι στο ρόστερ αν και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής και θέλει να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες που έχει για να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο! Η φωτογραφία στο άρθρο είναι από την σημερινή(21/3) πρωινή προπόνηση της ομάδας μας και ο Μπεντόγια διακρίνεται στα αριστερά.

 

 

Comments
To Top