ΑΝΤΡΕΣ

Έτσι ήρθε ο Άλαν στην ομάδα μας!

Αναλυτική αναφορά στους δανεικούς παίκτες της Λίβερπουλ κάνει σήμερα ιστοσελίδα που ασχολείται αποκλειστικά με τους «κόκκινους» της Αγγγλίας. Στο δημοσίευμα αναφέρετε και ο Άλαν ο νεαρός Βραζιλιάνος που αγωνίζεται στην ομάδα μας.

Σε δηλώσεις του Julian Ward, υπεύθυνου για τους παίκτες που δανείζει η ομάδα της Λίβερπουλ και ο ίδιος έχει την ευθύνη να βρει τον κατάλληλο προορισμό για κάθε παίκτη αναφερει:

«Είναι η δουλειά μου να συνεργαστώ με το προπονητικό μας προσωπικό και τον αθλητικό διευθυντή για να βεβαιωθούμε ότι διαθέτουμε ένα δίκτυο καλών επιλογών για το πότε οι νεαροί μας παίκτες είναι έτοιμοι να μπούνε στην πρώτη ομάδα ή όταν παίκτες της πρώτης ομάδας χρειάζονται ανταγωνιστικό χρόνο παιχνιδιού. Πρέπει πρώτα να εντοπίσουμε θετικά περιβάλλοντα για τους παίκτες και να σιγουρευτούμε ότι όταν πηγαίνουν αναπτύσσονται εξ αποστάσεως. Οι επιτυχημένοι δανεισμοί προετοιμάζουν τους παίκτες να επιστρέψουν στο Melwood και να κάνουν μια πραγματική θετική εντύπωση.

Θέλουμε να δώσουμε στους νέους παίκτες μας που είναι έτοιμοι, εμπειρίες προπόνησης και ανταγωνισμού με τους μεγαλύτερους παίκτες για να βελτιώσουν τις φυσικές δυνατότητές τους. Θέλουμε να τους δώσουμε την ευκαιρία να παίξουν σε ένα πρωτάθλημα όπου υπάρχουν προσδοκίες, πίεση, όπου υπάρχει η προσοχή των μέσων ενημέρωσης, όλα με την ιδέα να προσπαθήσουν να δείξουν τις δεξιότητές τους να αποδίδουν υπό πίεση».

Αναφέρει επίσης ότι υπάρχουν τρεις τρόποι που η Λίβερπουλ δανείζει ποδοσφαιριστές!

Αναλυτικά:

«Εκείνοι των παικτών της πρώτης ομάδας που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής – Daniel Sturridge (West Brom) και Divock Origi (Wolfsburg), εκείνοι των νεαρών που πάνε σε άλλες ομάδες για να ψηθούν -Harry Wilson (Hull City), Sheyi Ojo (Fulham) και Ovie Ejaria (Sunderland) και εκείνοι μη Ευρωπαίων που πρέπει να δοθούν μέχρι να εξασφαλίσουν άδεια εργασίας στην Αγγλία – Taiwo Awoniyi (Royal Excel Mouscron), Allan Rodrigues de Souza (Απόλλων) και Anderson Arroyo (Mallorca)»!

 

Comments
To Top