ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ήττα και τρίτη θέση!

Την ήττα με 3-0 σετ εντός έδρας γνώρισε η Γυναικεία πετοσφαιρική μας ομάδα ψες(20/3) από την ΑΕΚ στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και κατέλαβε τελικά την 3η θέση της βαθμολογίας. Μια δυστυχώς αποτυχημένη χρονιά για τον θεσμό του πρωταθλήματος έφτασε στο τέλος της και πλέον απομένει ο θεσμός του Κυπέλλου για να «διασκεδάσουμε» τις εντυπώσεις!

Η χρονιά έδειξε από την αρχή ότι κάτι δεν πάει καλά, αφού αρχίσαμε να χάνουμε τα κεκτημένα με το τρόπαιο του Σούπερ Καπ, αλλά και την αποδέσμευση παικτριών που συνέδεσαν το όνομα τους με την ομάδα μας. Στη συνέχεια τα προβλήματα ήταν πολλά με το οικονομικό να είναι ο μεγάλος «βραχνάς». Ακολούθησαν αποδεσμεύσεις ξένων παικτριών, ενώ στο ματς «κλειδί» κόντρα στην Ανόρθωση ήρθαν κάποια λάθη αλλά και ο τραυματισμός της Ιωάννας Λεωνίδου, της πασαδόρου με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα.

Πλέον απαιτείται σωστός προγραμματισμός, να μην επαναληφθούν τα λάθη της φετινής χρονιάς, έτσι ώστε η νέα χρονιά να είναι όπως αυτές που συνηθίσαμε τα προηγούμενα χρόνια χωρίς να «δωρίζουμε» τα τρόπαια στις εγχώριες διοργανώσεις!

Τα σετ: (23-25, 17-25. 14-25)

ΑΠΟΛΛΩΝ(ΣΤ. ΦΡΑΓΚΕΣΚΟΥ): Στυλιανού, Μπρλέτιτς, Ε. Λεωνίδου, Ανγκούλο, Μανίταρου Χαραλάμπους – Λίμπερο1: Α. Ζακχαίου  – Λίμπερο 2: Ντουντνίκοβα. – Αλλαγές: Σιμανόφσκι, Ιωαννίδου.

Comments
To Top