ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κατώτερη των περιστάσεων και ήττα στον πρώτο πρώτο αγώνα!

Πολύ κατώτερη των  περιστάσεων η ομάδα μας έχασε τον πρώτο αγώνα Κυπέλλου από την Αναγέννηση με 1-3 και πλέον πρέπει να κάνε μεγάλη υπέρβαση στον επαναληπτικό για να πάρει την πρόκριση.

Αναλυτικά:

Το μπαμ στη Λεμεσό έκανε η Αναγέννηση Δερύνειας αφού κέρδισε μέσα στην «ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ» τον Απόλλωνα  με 1-3 σετ και αυτόματα έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση.

Ωστόσο, ο  Απόλλων μπορεί να πάει στη Δερύνεια και να ανατρέψει τα δεδομένα. Οι «γαλάζιες» που έπαιξαν χωρίς την Ανγκούλο χρειάζονται νίκη με 1-3 ή 0-3 για να οδηγήσουν την πρόκριση στα ημιτελικά στο χρυσό σετ.

Πραγματικό ντέρμπι έγινε στο πρώτο σετ στην «Απόλλων Αρένα». Η Αναγέννηση έπαιξε πάρα πολύ καλά και κατάφερε να πάρει το σετ με 21-25 βάζοντας υποθήκη πρόκρισης. Οι Λεμεσιανές που αγωνίστηκαν πάλι με πειραματική εξάδα έμειναν πίσω στο σκορ  παρά την προσπάθειά τους.

Δυο όψεις είχε το δεύτερο σετ. Αρχικά, οι «γαλάζιες» προηγήθηκαν 08-04, αλλά οι «πράσινες» με κορυφαίες τις Γκρίμπαν και Μάγνι, αλλά και τις πολύτιμες βοήθειες της Κικής Αντωνίου το γύρισαν. Αφού προηγήθηκαν 14-16 πήραν το σετ με 19-25 και εξασφάλισαν προβάδισμα δυο σετ.

Το τρικ που επιχείρησε στο τρίτο σετ ο κόουτς του Απόλλωνα Στέργιος Φραγκέσκου τοποθετώντας την Εβίτα Λεωνίδου από πασαδόρο σε επιθετικό ρόλο αποδεικνύοντας ότι η νεαρή διεθνής είναι τζόκερ βοήθησε αφάνταστα τον Απόλλωνα. Μοιραία, η πλάστιγγα έγειρε με τις Λεμεσιανές που πήραν το σετ με 25-21 μειώνοντας σε 2-1 τα σετ.

Το τέταρτο σετ έκοβε την ανάσα. Ο Απόλλων προηγήθηκε με 21-16 όμως με αντεπίθεση διαρκείας η Αναγέννηση με κορυφαία την Αμερικανίδα Μάγνι γύρισε τα δεδομένα και κέρδισε με 28-30 με την Γρίμπαν να τελειώνει τον κρίσιμο πόντο. Χαρακτηριστικό του σετ δυο φοβερά ράλι (έξι και εφτά) ανταλλαγής μπαλιών εκατέρωθεν.

ΑΠΟΛΛΩΝ(ΣΤ. ΦΡΑΓΚΕΣΚΟΥ): Στυλιανού, Μπλρέτιτς, Εβ. Λεωνίδου,Ντουντνίκοβα, Μανίταρου, Χαραλάμπους – Λίμπερο: A. Zακχαίου. – Αλλαγές: Βάλκοβα, Σιμανόφσκι

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Δ.(Λ. ΛΟΙΖΟΥ): Γκρίμπαν, Δημητρίου,.Μπράουν, Μάγνι, Ευσταθίου, Αντωνίου – Λίμπερο: Oικονόμου. – Αλλαγές: Παπαγιάννη.

Από ιστοσελίδα ΚΟΠΕ

Comments
To Top