ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι λεβέντες που τιμούν το έμβλημα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ μας!(Φωτορεπορτάζ)

Τη νίκη με 36-18 πήρε η ομάδα μας ΑΠΟΛΛΩΝ καλαθόσφαιρα σε τροχοκάθισμα κόντρα στον ΑΠΟΠ εκτός έδρας σε αγώνα που έγινε την περασμένη Δευτέρα(26/3). Η ομάδα μας με τη νίκη της αυτή έφτασε τους οκτώ βαθμούς μετρώντας τρεις νίκες και δύο ήττες έχοντας 168 πόντους, ενώ δέχθηκε 167.

Ήδη φέτος το νεοσύστατο τμήμα του Σωματείου μας μετρά το δεύτερο χρόνο ζωής και είναι έτοιμοι οι αθλητές μας για κατάκτηση τίτλων. Απομένει ένα ακόμα παιχνίδι για να ολοκληρωθεί η πρώτη φάση του πρωταθλήματος που θα γίνει εκτός έδρας στις 14 Απριλίου.

Αυτή η ομάδα και οι λεβέντες αθλητές μας χρειάζονται την αμέριστη συμπαράσταση μας γιατί καθημερινά παραδίδουν μαθήματα ζωής και τιμούν το έμβλημα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ μας!

Η ομάδα μας αποτελείται από τους Στέργιος Ξυστούρης(προπονητής) και τους αθλητές, Αντώνης Χριστοδούλου, Pavel Petrov, Μάρκου Μαρία, Ποταμίτης Ανδρέας, Ιωάννου Χριστάκης, Λεύκιος Ροδοσθένους, Στυλιανός Λαζάρου, Θεόδωρος Πατσαλλίδης, Γαβριέλλα Κυριάκου, Ιωάννης Χριστοφίδης και Σάββας Λαζάρου.

Δείτε ένα αποκλειστικό φωτορεπορτάζ για την ομάδα μας στον πρόσφατο εντός έδρας αγώνα κόντρα στην ομάδα Nicosia Rollers.(Για το φωτογραφικό υλικό ευχαριστίες στον φίλο και συνεργάτη Δημήτρη Πεχλιβάνη).

 

 

 

Comments
To Top