ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους!

Σκιά του καλού της εαυτού η ομάδα μας δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του κρίσιμου αγώνα με την ΑΕΚ χάνοντας 3-0.

Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου:

Μπρούνο Βάλε: Δέχτηκε 3 γκολ αλλά δεν φέρει ευθύνη σε κανένα. Αντιθέτως έσωσε και κάποιες άλλες δύσκολες φάσεις.

Ζοάο Πέδρο: Μακριά από τον καλό του εαυτό δέχτηκε πολλές φάσεις από την πλευρά του, ενώ και επιθετικά δεν έδωσε όσα μας έχει συνηθίσει.

Ζάντερ Σαντάνα: Με εκλάμψεις στο πρώτο ημίχρονο και κάποιες κούρσες επιθετικά. Στο δεύτερο μέρος δεν βοήθησε καθόλου.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: Δεν κυμάνθηκε σε ψηλά επίπεδα η απόδοση του, έχασε πολλές μάχες και δεν είχε την γνωστή «χημεία» με τον Γιούστε.

Έκτορ Γιούστε: Ούτε αυτός έδωσε την σιγουριά των άλλων παιχνιδιών αφού έχασε τις πλείστες μονομαχίες και δεν είχε καθαρό μυαλό.

Σάσα Μάρκοβιτς: Δεν ανταποκρίθηκε στον ρόλο που είχε αφού του έλειψαν τα τρεξίματα και η πίεση ψηλά. Δεύτερος στην μπάλα τις πιο πολλές φορές.

Άλεφ ντο Σάντος: Προσπάθησε ο Βραζιλιάνος αλλά χάθηκε στην μετριότητα του συνόλου. Προσπάθησε να κάνει παιχνίδι αλλά μάταια.

Άλεξ ντα Σίλβα: Δεν είχε ούτε αυτός καλή απόδοση και έγινε αλλαγή λόγω και της αλλαγής συστήματος από τον προπονητή.

Φώτης Παπουλής: Δεν έφτασε στα στάνταρ του αλλά ήταν ο μοναδικός που γινόταν επικίνδυνος. Θεωρώ πως δεν είχε καθαρό μυαλό και ενήργησε επιπόλαια σε κάποιες φάσεις με αποκορύφωμα την φάση στο σπρώξιμο του μέσα στην περιοχή που αν μπορούσε να σταθεί κακώς δεν στάθηκε, αφού δύο φορές σε διαφορετικές χρονιές ο ίδιος διαιτητής σε παρόμοιες φάσεις δεν του έδωσε κάτι.

Αντόνιο Γιάκολις: Χαμηλές πτήσεις και από τον Κροάτη. Προσωπικά περίμενα πως θα είχε εντολές να πηγαίνει ένας εναντίον ενός με την αριστερή πλευρά του αντιπάλου.

Άντον Μάγκλιτσα: Παρουσιάστηκε νευρικός στις κινήσεις τους, χωρίς καθαρό μυαλό και με σπασμωδικές αντιδράσεις.

Εμίλιο Ζελάγια: Μπήκε από το πρώτο ημίχρονο αλλά δεν βοήθησε.

Νίκο Μαρτίνες: Μπήκε όταν είχαν όλα κριθεί.

Αντρέ Σκέμπρι: Το ίδιο ισχύει και για τον Μαλτέζο.

Προπονητής: Δεν του βγήκε το 4-2-3-1 με τον Ντα Σίλβα. Λόγω του 1-0 πέρασε επιθετικό και έφερε τον Παπουλή στον άξονα. Η χρησιμοποίηση του Μουρίγιο όμως σαν δεξί σέντερ μπακ στην τριάδα κατάφερε και κλείδωσε τις συγκλίσεις του Παπουλή και στην συνέχεια του δεύτερου φορ. Ίσως αν ο Βασιλείου έμπαινε στο παιχνίδι να βοηθούσε πιο πολύ την ομάδα αφού θα αποκτούσε παίκτη γραμμής και η αριστερή πλευρά, έστω και αν φαινόταν «αμυντική» αλλαγή. Όλα αυτά όμως είναι πάντα εκ των υστέρων και θεωρητικά αφού δεν μπορούμε να δούμε το αποτέλεσμα.

Κακή βραδιά και για τον κόουτς. Θεωρώ πως στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και οι κακές βραδιές και ειδικά αυτή την στιγμή δεν υπάρχει λόγος για απογοήτευση αφού σε 2 μέρες υπάρχει παιχνίδι που πρέπει να κερδηθεί. Ακολουθούν τρια παιχνίδια στο Τσίρειο που οι ποδοσφαιριστές πρέπει να βγουν με το μαχαίρι στα δόντια και να πετύχουν τρεις νίκες. Τα υπόλοιπα είναι παρελθόν, άλλωστε ο κόσμος πριν φύγει από το «αρένα» βροντοφώναξε για πρωτάθλημα, δείχνοντας πως πιστεύει και δεν απογοητεύεται.

 

Comments
To Top