ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

Φοβού τους υπό εσού ευεργετηθέντες!(video)

Φοβού τους υπό εσού ευεργετηθέντες λέει μια λαϊκή ρήση και ταιριάζει γάντι στον τύπο με το νούμερο 7 που αγωνίζεται στην ΑΕΛ!

Στον «ανθρωπάκο» τον οποίο ο Απόλλωνας πήρε από ένα χωριό, τον ανέδειξε ως ποδοσφαιριστή, τον έκανε γνωστό, τον έκανε με τα λεφτά ο οποίος όμως δεν σεβάστηκε το ψωμί που κάποτε έφαγε από την ομάδα μας.

Αυτός που δήλωνε παλαιότερα ότι το όνειρο του από μικρός ήταν να αγωνιστεί στον Απόλλωνα, αυτός που η ευτυχέστερη μέρα της ζωής του ήταν όταν αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα του Απόλλωνα αλλά ο οποίος μετά από 4 χρόνια παρουσίας του στην ομάδα μας πουλώντας οπαδιλίκι ξαφνικά έγινε ένας μισθοφόρος παίρνοντας μεταγραφή στην Ομόνοια!

Αυτός ο οποίος όμως χθες, χωρίς κανένα ίχνος σεβασμού μετατράπηκε σε ένα εριστικό τύπο, που κυρίως μετά το 2-0, προκαλούσε συνεχώς έριδες, εντάσεις και επεισόδια μεταξύ των ποδοσφαιριστών και εύλογα δημιουργούνται τα ερωτήματα ποιού τα συμφέροντα εξυπηρετούσε!

Ήταν ο ηθικός αυτουργός των 2 κίτρινων καρτών που δέχτηκε η ομάδα μας στον Άλεφ και Παπουλή με τον πρώτο να χάνει, λόγω τιμωρίας, τον επόμενο αγώνα με την Ανόρθωση!

H ποδοσφαιρική ζωή είναι σύντομη και κάποτε τελειώνει αυτό που μένει είναι η αξιοπρέπεια, ο σεβασμός και η αυθεντικότητα λέξεις που αναμφίβολα δεν υπήρξαν ποτέ στο λεξιλόγιο σου!

 

Comments
To Top