ΣΤΗΛΕΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους!

Άλλη μια σημαντική νίκη για την ομάδα μας αυτή την φορά με 2-0 επί της ΑΕΛ και συνεχίζουμε. Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου:

Μπρούνο Βάλε: Ο Πορτογάλος κράτησε το μηδέν με μια εκπληκτική επέμβαση στο πρώτο ημίχρονο και με μια σωστή έξοδο σε τετ α τετ στο δεύτερο.Πολύ καλός και στις στατικές τις οποίες καθάρισε με ευκολία.

Ζοάο Πέδρο: Άλλη μια ασίστ στο δεύτερο γκολ και συμμετοχή στο πρώτο.Άψογος αμυντικά δεν επέτρεψε στον αντίπαλο πολλά.

Γιώργος Βασιλείου: Παρέσυρε με το πάθος του ολόκληρη την ομάδα όταν έδειξε να χάνει τα ηνία του αγώνα.Αμυντικά εκμηδένισε τον αντίπαλο του με τις δυναμικές παρεμβάσεις του,ενώ επιθετικά είχε αρκετά ανεβάσματα και πλαγιοκοπήσεις.Ίσως ο πολυτιμότερος για μένα.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: Για άλλο ένα παιχνίδι έβγαζε σιγουριά στην κυκλοφορία της μπάλας από πίσω.Χωρίς αυτήν αν εξαιρέσεις μια δυο φάσεις ήταν ο κυριάρχος για 90 λεπτά έχοντας άψογη συνεργασία και με τον παρτενέρ του.

Έκτορ Γιούστε: Άλλο ένα γκολ από τον κεντρικό αμυντικό που κλείδωσε την νίκη.Σχεδόν τέλειος αμυντικά με μοναδικό ψεγάδι μια ασυννενοησία με τον Βάλε.

Εστεπάν Σακέτι: Έκανε το γνωστό του παιχνίδι,πιέζοντας και κερδίζοντας μπάλες που έδιναν δεύτερες ευκαιρίες.Κυρίαρχος στην μεσαία γραμμή διατήρησε την ομάδα σε ρόλο ενεργητικό σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Άλεφ ντο Σάντος: Συνδετικός κρίκος μεταξύ άμυνας και επίθεσης,έδινε ρυθμό και κατεύθυνση στο παιχνίδι.Αρκετά κλεψίματα στην μεσαία γραμμή και σωστό κλείσιμο του χώρου δεν επέτρεπαν στον αντίπαλο να φτιάξει παιχνίδι.

Άλεξ ντα Σίλβα: Μέτριο παιχνίδι από τον Βραζιλιάνο που δεν κατάφερε να βρει διαδρόμους είτε από τον άξονα είτε από τα πλάγια.

Φώτης Παπουλής: Μέτρια η απόδοση του στο πρώτο ημίχρονο.Δεν βρήκε χώρους και διαδρόμους για να δημιουργήσει κινδύνους.Στο δεύτερο βρήκε την ευκαιρία του σκόραρε,πήρε ψυχολογία και μπήκε καλύτερα στον ρόλο του,χωρίς όμως να φτάσει στα στάνταρ του.

Αντόνιο Γιάκολις: Δεν πήρε πολύ παιχνίδι σαν εξτρέμ αφού σύγκλινε προς τα μέσα.Όταν όμως έπιανε γραμμή ήταν ασταμάτητος.Από δικό του σουτ παίρνει το ριμπάουντ ο Παπουλής και σκοράρει.Πολύ καλός και στην κάλυψη του Πέδρο όταν ανέβαινε ψηλά.

Άντον Μαγκλίτσα: Συνεχίζει να είναι υπερβολικά αγχωμένος χωρίς λόγο.Έχασε ξεκάθαρη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ ενώ όλες του τις επιλογές σε πάσες ή σουτ τις πραγματοποιούσε τουλάχιστον με έλλειψη ψυχραιμίας.

Σάσα Μάρκοβιτς: Μπήκε στο ημίχρονο και προσέδωσε σβελτάδα και απλότητα,έτσι η ομάδα ξεδιπλωνόταν πιο γρήγορα στην αντεπίθεση πιάνοντας σε ανισορροπία τον αντίπαλο.

Εμίλιο Ζελάγια: Μπήκε,κατέβασε άμεσα 4 τουλάχιστον μπάλες ανάμεσα στα θηρία ανοίγοντας χώρους,δείχνοντας στον αντίπαλο πως αν ανοιχτεί θα συντριβεί και πάλι.

Αντρέ Σκέμπρι: Μετά το 2-0 πέρασε στο παιχνίδι,κράτησε μπάλα,χαμήλωσε το τέμπο και βοήθησε στις άμυνες αφού ήταν ξεκούραστος.

Προπονητής:Στο πρώτο ημίχρονο βρήκε τις ευκαιρίες του,ενώ από το τέταρτο και μετά τσίμπησε όπως είπε ο ίδιος η ομάδα στις προκλήσεις και στο δυνατό παιχνίδι του αντιπάλου το οποίο εκνεύρισε και έβγαλε εκτός ρυθμού την ομάδα.Με τις αλλαγές στο δεύτερο η ομάδα σκόραρε και κλείδωσε το παιχνίδι αλλά και πάλι τσίμπησε στο ίδιο δόλωμα.Καλό κοουτσάρισμα που έδωσε τους 3 βαθμούς αλλά και ένα πολύτιμο μάθημα ενόψει συνέχειας και ειδικά ενόψει ΓΣΠ.Η ομάδα πρέπει να μείνει συγκεντρωμένη για τους επόμενους 4 αγώνες,για τα επόμενα 360 λεπτά,στο αγωνιστικό κομμάτι.Είναι σχεδόν σίγουρο.πως τα παιχνίδια θα προσπαθήσουν να τα οδηγήσουν εκεί γιατί μόνο εκεί έχουν πιθανότητες να πάρουν κάτι.Ειδικά σε 15 μέρες η ψυχραιμία θα μας οδηγήσει στον τίτλο.Δυνατά αλλά ψύχραιμα με καθαρό μυαλό.Συνεχίζουμε.

Comments
To Top