ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

«Η αγάπη μου για το τμήμα ανιδιοτελής, η ανησυχία και οι φόβοι μου για το αύριο τεράστια…»!(Δηλώσεις)

Η ομάδα των Νεανίδων μας κόντρα στις μεγάλες και πολλές δυσκολίες της φετινής χρονιάς, με δουλειά και με την καθοδήγηση της προπονήτριας μας Ναστάζιας Χρυσοστόμου κατέκτησε το πρωτάθλημα κερδίζοντας και στους δύο τελικούς την ομάδα της Ανόρθωσης με 3-1 σετ. Αν αναλογιστούμε ότι ήμασταν το αουτσάιντερ του πρωταθλήματος και τις δύσκολες στιγμές που περνά το τμήμα της Πετόσφαιρας το αυτός ο τίτλος πρόκειται για ένα ΑΘΛΟ!

Διαβάστε την ανάρτηση της προπονήτριας μας, αλλά και τις αποκλειστικές δηλώσεις της στην ιστοσελίδα μας, μετά το πέρας του χθεσινού(15/4) δεύτερου τελικού:

«Ένας δύσκολος αλλά και υπέροχος χρόνος τελειώνει με τη κατάκτηση του Πρωταθλήματος για την ομάδα των νεανίδων μας!!!!Ένα μεγάλο μπράβο στην ισάξια ομάδα της Ανόρθωσής και τον coach Μιχάλη Φωτίου για την εξαιρετική δουλειά και για το πολύ καλό θέαμα που πρόσφεραν και οι δύο ομάδες το Σαββατοκυριακο.

Ατελείωτες και άγριες ώρες προπονήσεων. Ατελείωτα γέλια, γκάφες, αστείρευτα χαμόγελα….Πόνος, κλάμα, θυμός, ένταση, συζήτηση….. Μετακινήσεις σε ολόκληρη κυριολεκτικά τη Κύπρο. Πίεση, πίεση, πίεση!!!! Για όλους και για όλα!!!!!

Θέλω να ευχαριστήσω τα στηρίγματα και τους βράχους που είχα δίπλα μου Μαριος Παναγιδης Stergios Frageskou Constantinos Charalambous Andros Chrysostomou και Λουκά Χατζηκωνστάντα. Χωρίς αυτούς σίγουρα δεν θα καταφέρναμε όσα καταφέραμε.

Ένας υπέροχος κύκλος σιγά σιγά κλείνει. Η σεζόν μας ολοκληρώνεται με τη διεκδίκηση δύο ακόμα τίτλων στις κορασίδες και παγκορασιδες. Η αγάπη μου για το τμήμα ανιδιοτελής. Η ανησυχία και οι φόβοι μου για το αύριο τεράστια!!!! Ένα τεράστιο ευχαριστώ στις κόρες μου, στις 100 και κάτι ψυχές που στάθηκαν στο πλευρό μου αυτά τα τελευταία 4,5 σχεδόν χρόνια που είχα τη τιμή να φορώ το σήμα της μεγάλης μου αγάπης που με ανάθρεψε ως παίκτρια και με εμπιστεύθηκε ως προπονητή της.

Κάποιες άντεξαν την πίεση και κάποιες όχι. Κάποιες μου άνοιξαν τη ψυχή τους, το σπίτι τους, τα συναισθήματα τους, το πόνο τους, τα καρδιοχτύπια, τους έρωτες, τις απογοητεύσεις, τους Πάτσους της ζωής!!!!!!

Πάντα δίπλα σε όλες, στήριγμα σας. Στα καλά και στα κακά!!!

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΠΟΤΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ Ή ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ.

Θέλω να ευχηθώ στις πέντε “μεγάλες” μου Rania Stylianou Evita Leonidou Andria Zakxaiou Andrea Michael Sofia Lapas που φεύγουν, κάθε καλό στο νέο σας ξεκίνημα. Ανοίξτε τα φτερά σας και κάντε μας υπερήφανους!!!!! Το μέλλον σας ανήκει!!!!

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!!!

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΠΟΛΛΩΝ!!!!??????

Comments
To Top