ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναλύοντας την απόδοση τους!

Τεσσάρα στον πρώτο ημιτελικό επί της Πάφου και πλέον μια ανάσα από τον τελικό για την ομάδα μας.Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου:

Μπρούνο Βάλε: Ήταν ίσως η βραδιά που είχε την περισσότερη δουλειά.Έβγαλε τετ α τετ,μακρινά σουτ,εξ επαφής,κάποιες φορές μόλις που προλάβαινε και έκλεινε το οπτικό πεδίο στον αντίπαλο,διόρθωσε λάθη των συμπαικτών του.Απολαυστικός και ο πολυτιμότερος του αγώνα.

Ζοάο Πέδρο: Άρκετά καλός στο πρώτο ημίχρονο.Σωστός αμυντικά αφού έκλεινε σωστά και επιθετικά ήταν επικίνδυνος με τις επελάσεις του.Έκανε ένα τραγικό λάθος που διόρθωσε ο Βάλε.Στο δεύτερο αντιμετώπισε θέματα απέναντι στον Ντεούλ με αποτέλεσμα να δεχτούμε φάσεις από την πλευρά του.

Ζάντερ Σαντάνα: Τα ίδια ισχύουν και για τον Βραζιλιάνο που έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.Στο δεύτερο είχε τα θέματα ειδικά αμυντικά.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: Έσωσε αρκετές φάσεις με τις επεμβάσεις του,αλλά τρύπησε και αρκετές φορές το κέντρο της άμυνας.Δεν ήταν από τις καλύτερες του,έστω και αν δεν δεχτήκαμε γκολ.

Έκτορ Γιούστε: Και ο Ισπανός είχε πολλές αναχαιτήσεις αλλά δεν ήταν αρκετές αφού ο αντίπαλος όπως είπαμε τρύπησε αρκετές φορές το κέντρο της άμυνας μας.

Εστεπάν Σακέτι: Πολύ καλό πρώτο ημίχρονο,μέτριο δεύτερο στο οποίο έχασε πολλές μάχες στην μεσαία γραμμή

Άλεφ ντο Σάντος: Δεν ανέβασε ταχύτητες ο Βραζιλιάνος που έπαιζε στο ρελαντί,έβγαλε τις πάσες του,μοίρασε παιχνίδι και μάγεψε και με κάποιες ενέργειες του.Στο δεύτερο είχε και αυτός τα προβλήματα του,αλλά και πάλι έδωσε λύσεις επιθετικά.

Νίκο Μαρτίνες:Ένδεκάδα μετά από καιρό,ασίστ και μερικές καλές προσπάθειες.Έδειξε την ποιότητα του,αλλά και την έλλειψη ρυθμού που έχει.

Αντριάν Σαρδινέρο: Έβγαλε 90λεπτο και σκόραρε.Ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα δώσει και αυτός τις βοήθειες του στην τελική ευθεία.Πολύ καλός στα άκρα,δίνοντας και αρκετές βοήθειες αμυντικά.

Αντρέ Σκέμπρι: Σκόραρε δύο φορές και έδειξε να βρίσκει την φόρμα του,αλλά και πως όταν βρίσκεται γύρω από το κουτί τρυπώνει και σκοράρει.Πολύ καλή ολοκληρωμένη εμφάνιση.

Εμίλιο Ζελάγια: Τα Έκανε όλα επιθετικά,εκτός από το να σκοράρει,από ατυχία ή ίσως από υπερβολική σιγουριά.Αρκετά καλή εμφάνιση.

Σάσα Μάρκοβιτς: Πέρασε γύρω στο 60,κέρδισε μάχες,έβγαλε αντεπιθέσεις και στο τέλος έβαλε και το κερασάκι στην τούρτα σκοράροντας το 4ο γκολ.

Αντόνιο Γιάκολις: Μπήκε για να εκμεταλλευτεί τους χώρους,έδωσε μια ασσίστ που έγινε γκολ και είχε ακόμα 2,3 φάσεις που μπορούσαν να γράψουν.

Άντον Μάγκλιτσα: Συνέχισε την δουλειά του Ζελάγια.Πάλεψε και έδειξε πως θα κάνει καλό τελείωμα στο πρωτάθλημα αφού έψαξε το γκολ με πάθος και δεν έκανε βεβιασμένες ενέργειες παλεύοντας όλες τις φάσεις.

Προπονητής:Έκανε ένα μίνι “ροτέισον” και του βγήκε.Καθάρισε την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι και θα πάει στον επαναληπτικό με σκοπό να τελειώσει την δουλειά όσο πιο γρήγορα γίνεται.Έριξε ταχύτητα στο δεύτερο και δεν δεχτήκαμε γκολ λόγω Βάλε αλλά ήταν κάτι που σωστά έγινε λόγω του σκορ και των συνεχόμενων αγώνων.Άλλη μια φορά που οι αλλαγές του,συμμετέχουν στα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου.Καλό κοουτσάρισμα για ακόμη ένα παιχνίδι.

Comments
To Top