ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

«Ο δικός μας Μάης πλησιάζει και η γαλανόλευκη ξενιτιά επιστρέφει στα λημέρια της»!

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι μας οπαδοί που βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο, APOLLON U.K. FANS.

Αναλυτικά:

Όσο περνούν οι μέρες γινόμαστε μάρτυρες ενός υπέρμετρου προπαγανδισμού, ενός διαδυκτιακού πολέμου με προφανές σκοπό. Αλήθεια ρε γατάκια, που είσασταν τόσο καιρό;;
Είναι πλέον ξεκάθαρο πως η ομάδα του κατεστημένου, των υπουργών και της αστυνομίας ξέμεινε από δυνάμεις μπροστά στο μεγαλείο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Πως αλλιώς να καταφέρετε άλλωστε να μας μπείτε στα ίσια; Είναι κάτι λογικό αφού πλέον σας γλεντάμε για πλάκα.
Κινήσεις φοβερισμού, πληρωμένα άρθρα γραμμένα από δημοσιογραφίσκους της δεκάρας, ενοχλήσεις παικτών και απειλές ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΕΔΩ.

Επίσης, απλά για να βάζουμε και κάποια πράγματα στην θέση τους, να υπενθυμίσουμε για ακόμα μια φορά ότι όταν η ΘΥΡΑ ΕΝΑ πρωτοστατούσε στις διαδηλώσεις και στις πορείες κατά του βρομονόμου εσείς φλωράκια είσασταν απών. Πράξεις μηδέν, κρυμμένοι πίσω απ’τον μανιταρά και τον θείο ιωνά. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΣΑΣ, ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. Με ανακοινώσεις και δηλώσεις για το συγκεκριμένο θέμα το μόνο που καταφέρνετε είναι να εξευτελίζεστε.
Άλλωστε δεν δεχόμαστε υποδείξεις από μαμάκηδες ψευτοαγωνιστές.
ΕΠΙΣΗΣ φλωράκια, μην τα μπερδεύουμε..
Η ΘΥΡΑ ΕΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ σε αντίθεση με εσάς που και οι πέτρες ξέρουν ποιός σας πληρώνει τα κορεό και τις εισόδους. Γελοίοι..
Μετρούμε τις μέρες ανάποδα και όπως ήδη γνωρίζετε “τζιήνο που φοάστε θα το πάθετε”, “είμαστεν καλοί για λλόου σας”…

Τώρα όσο αφορά τα του οίκου μας, άπαντες προχωρούμε σοβαρά και προσγειωμένα. Συγχαρητήρια στην ομάδα για την νίκη σήμερα που μας φέρνει πιο κοντά στο 10ο.
-ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ-
Εμείς είμαστε η ασπίδα της ομάδας μας και θα την προστατεύσουμε με κάθε τρόπο μέχρι τέλους.
ΟΛΟΙ ΤΣΙΡΕΙΟ την Κυριακή, ΑΦΙΛΟΞΕΝΗ Η ΛΕΜΕΣΟΣ για τις κότες. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή, τους ποδοσφαιριστές και τους εαυτούς μας. Ενωμένοι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα κερδίσουμε αυτή την μάχη αδέρφια. Ο δικός μας Μάης πλησιάζει και η γαλανόλευκη ξενιτία επιστρέφει στα λημέρια της. Το τέλος αυτής της διαδρομής θα μας βρεί αγκαλιά στην μεθυσμένη ΛΕΜΕΣΟ μας!

AΠΟΛΛΩΝ ΘΡΥΛΟΣ ΟΥΛΛΑ

APOLLON U.K. FANS

Comments
To Top