ΑΝΤΡΕΣ

«Το πιο μάγκικο και «καρυδάτο» πρωτάθλημα θα το πανηγυρίσουμε όλοι μαζί…»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι μας οπαδοί για το μεγάλο ντέρμπι τίτλου που ακολουθεί αλλά και για τα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα.

Αναλυτικά:

ΤΕΡΑΣΤΙΕ υποστηρικτή της μεγάλης ιδέας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ το παιχνίδι της χρονιάς έφτασε αλλά δυστυχώς θα απέχουμε γιατί ρε μ@@@@@@α ΕΜΕΙΣ ΦΟΡΑΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΙΜΑΜΕ.

ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΛΕΜΕΣΟΣ ΜΑΓΚΕΣ αυτή την βδομάδα.

ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΑΣ.

Τα πάρτι ξεκίνησαν και δεν θα σταματήσουν για ΚΑΝΕΝΑ. Μεγάλη Τρίτη για μας σήμερα. Μια μέρα πριν την πρόκριση μας στον τελικό κυπέλλου, όπου Θεού θέλοντος θα περιμένουμε την κούλα με τον “τίγρη” της που ξαφνικά έγινε γατούλα. ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ. Τα γλέντια και οι εκπλήξεις αμέτρητα. Μείνετε συντονισμένοι.

Τετάρτη το γνωστό πλέον πάρτι τελικού. Να μην λείψει κανείς. Συνέχεια με την Παρασκευή με τις γνωστές σε όλους αλκοολικές βραδιές που δεν έχουν τελειωμό. ΣΑΒΒΑΤΟ έρχεται η απόλυτη κορύφωση. ΠΑΡΤΥ σε όλη την πόλη από το μεσημέρι και πάμε μέχρι να ξημερώσει η Δευτέρα. ΚΥΡΙΑΚΗ τα μαγκάλια θα γυρίζουν από τα πρωινά σε ένα πάρτι αλλιώτικο, ένα πάρτι ΤΙΤΛΟΥ που κανένας ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ δεν μπορεί να μας χαλάσει. Θα ακολουθήσει πορεία προς τους παίχτες για το καλύτερο δυνατό ντοπάρισμα πριν από το παιχνίδι με τους ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

ΠΟΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΑΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΤΟ ΠΙΟ ΜΑΓΚΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΑΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ προδρομάκος ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ.

Όσο για εσάς κωλότουμπες είστε γωστοί ανά το παγκόσμιο για την ξεφτίλα, τη λαμογιά και την αιώνια κωλότουμπα και την π@@@@ά παλιοπ@@@@@@α του κερατά. Αυτό που μαγειρεύατε τόσο καιρό και προσπαθήσατε να μας κάνετε συνένοχους δεν σας πέρασε. Αυτά που κατηγορούσατε χθες τα κάνετε σήμερα. Είστε οι ίδιο οπαδοί που το 2015 έφαγαν ταυτοποίηση από την ίδια τους την ομάδα χωρίς να βγάλουν άχνα. Είναι οι οπαδοί που αύριο παίζουν ημιτελικό αλλά μούγκα γιατί είναι και αυτοί στο κόλπο της αλλαξοκολιάς. Απολαύστε τη ρετσινιά τώρα της ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ που τόσο αγαπάτε. Η ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΛΑΤΡΕΙΑ ρε σκατάες ξεφτιλισμένοι.

ΕΜΕΙΣ ΤΙΜΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΣΑΝ ΘΥΡΑ ΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΟΠΑΔΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ. ΕΜΕΙΣ ΦΛΩΡΑΚΙΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ Μ@@@@@ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ.

Εσείς τελειώσατε εδώ και χρόνια από το διεφθαρμένο σας σύστημα που ελέγχει ο μπαμπάς και κατάφερε και πάλι χωρίς πολλά πολλά να σας κάνει τις καλύτερες του μαριονέτες.

Π@@@@@@Σ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΤΕ Π@@@@@Σ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ. Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΗ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΤΕ ΤΙΣ Π@@@@@Σ ΜΑΣ ΣΤΟ γ.σ.π. ΘΡΥΛΕ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΡΕΖΙΛΕΨΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΩΛΟΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΔΟΝΕΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ

ΘΥΡΑ ΕΝΑ ΜΕ ΜΑΓΚΙΑ – Γ@@@@@@Ε ΤΟΥΣ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΥΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Υ.Γ4. ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΡΥΛΟΣ ΟΥΛΛΑ

Υ.Γ4. Π@@@@@Σ ΓΙΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Υ.Γ4. 5ευρώ ΠΟΥΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΑΣ

 

 

Comments
To Top