ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ στην προβοκάτσια!

Πλέον όλα έχουν πάρει το δρόμο τους για το μεγάλο παιχνίδι της ομάδας μας που θα κρίνει κατά μεγάλο βαθμό τον τίτλο του πρωταθλήματος την Κυριακή(29/4) κόντρα στους «ευνοημένους» της ενδοχώρας.

Τα 2200 εισιτήρια που δόθηκαν στην ομάδα μας ήταν πολύ λίγα για να ικανοποιηθεί ο «κυανόλευκος» μας κόσμος και όπως ήταν φυσιολογικό εξαντλήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ. Όσοι θα βρεθούν στο «πέταλο» του ΓΣΠ θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί καθώς ο αντίπαλος γνωρίζοντας ότι αγωνιστικά υπολείπεται κατά πολύ της ομάδας μας, ίσως προσπαθήσει με αθέμιτα μέσα να κατακτήσει αυτό που οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη κοπιάζουν από τον περασμένο Ιούλιο!

Προσοχή στον διπλανό μας να είναι Απολλλωνίστας, να τον γνωρίζουμε ή εμείς ή κάποιος άλλος, δεν δίνουμε την ευκαιρία κάποιοι να μας «κλέψουν», δεν πετάμε αντικείμενα για να δώσουμε ευκαιρίες σε «δειλούς» να το εκμεταλλευτούν, ελέγχουμε τις κινήσεις μας και δεν απαντάμε στις προκλήσεις που θα είναι πολλές και το κυριότερο δεν σταματάμε να τραγουδάμε. Το τονίζουμε ξανά και ξανά ότι οι προκλήσεις θα είναι πολλές. Εμείς συμπεριφερόμαστε σωστά και συγκρατούμε τους διπλανούς μας στην κερκίδα. Μετά το τέλος του αγώνα έχουμε πολύ χρόνο για να ξεσαλώσουμε!!!

Comments
To Top