ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ

Δεν βαριέσαι αδελφέ…

Παρά την πίκρα και την απογοήτευση αδέλφια από την ήττα στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς που έκρινε τον τίτλο του πρωταθλήματος, ανακάλυψα μέσα μου το ψυχικό σθένος για να εκφράσω αυτό που για καιρό ήμουν σίγουρος και συμβαίνει στο δύσμοιρο νησί μας. Στην τελική το χθεσινό αποτέλεσμα το χάρηκαν όλοι εκτός από τον κόσμο του Απόλλωνα και ξέρετε το γιατί; Γιατί σ΄αυτό τον τόπο δεν θέλουμε να αλλάξει κάτι. Οι περισσότεροι βολεμένοι και οι ελάχιστοι που θέλουν να αλλάξουν κάτι δεν μπορούν από μόνοι τους!

Βολεμένες ομάδες, βολεμένοι άνθρωποι σε θέσεις, βολεμένα γήπεδα, βολεμένοι οπαδοί, βολεμένοι δημοσιογράφοι …. Δεν βαριέσαι αδέλφε γιατί να αλλάξει η κατάσταση, γιατί να θέλουμε αλλαγές. Ο ωχαδερφισμός που επικρατεί στο νησί μας θα κρατά μια ζωή. Ποιες αλλαγές και κουραφέξαλα, καλά είναι έτσι να το παίρνει το ΑΠΟΕΛ και οι υπόλοιποι μας να ερχόμαστε δεύτεροι, τρίτοι, τέταρτοι και να έχουμε στο τέλος το καταπραϋντικό χαπάκι της Ευρώπης, άντε και κανένα Κυπελλάκι!

Ούτε ο Σωφρόνης μόνος του, ούτε ο Κίρζης μόνος μπορούν να κάνουν κάτι γιατί σε όλα τα επίπεδα αυτό το νησί δεν αλλάζει. Το βόλεμα πάει σύννεφο και κανένας δεν μπορεί να ταράξει τα «λιμνάζοντα νερά». Βέβαια αν ταράξουν κάποια στιγμή η μπόχα και η δυσωδία θα είναι πολύ! Γι΄αυτό αδέλφια όποιοι θέλουν, ας μείνουμε οραματιστές και που ξέρεις κάποια στιγμή ίσως γίνει κάτι. Η πίκρα και η απογοήτευση κρατά για λίγο η περηφάνια για μια ζωή γι΄αυτό επιλέξαμε να είμαστε ΑΠΟΛΛΩΝ!

 

Comments
To Top