ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Ο απολογισμός των τμημάτων της Ακαδημίας μας στην Πάφο

Ως γνωστό η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Σωματείου βρίσκεται σε συνεργασία με την Ιδιωτική Ακαδημία OLYMPICO στην Πάφο εδώ και τρία χρόνια. Αυτή η συνεργασία έχει ως στόχο και σκοπό την ανάδειξη ποδοσφαιρικών ταλέντων. Με τα χρώματα του Απόλλωνα μας λοιπόν εκ Πάφου αγωνίζονται στα Παγκύπρια πρωταθλήματα τρεις ομάδες, μία στο πρωτάθλημα U16 και δύο στο πρωτάθλημα U14.

Με ανάρτηση της στα social media η Ακαδημία OLYMPICO κάνει τον φετινό απολογισμό της σεζόν αφού τα πρωταθλήματα έχουν ολοκληρωθεί.

Η ανάρτηση:

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.
Η ακαδημια μας συμμετηχε με 3 ομαδες με τα χρωματα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ αφου εδω και 4 χρονια υπαρχει η συνεργασια της ακαδημιας μας με την ομαδα της Λεμεσου.
Η ομαδα μας Κ16 Απολλων 3 κλιμ. ΠΑΦΟΥ με προπονητη τον ΑΝΤΡΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ κατεκτησε μετα απο μια εντυπωσιακη παρουσια την 2η θεση στον 1ο ομιλο!!
Η ομαδα K16 ΑΠΟΛΛΩΝ 2 με προπονητη τον ΚΑΛΟΖΩΗ ΑΝΤΡΕΑ την τιμητικη 7η θεση στον 2ο ομιλο αφου αποτελειτο μονο με παιδια της ηλικιας 2003 .
Η ομαδα μας Κ14 κατεταγει 4η στο β Ομιλο .
Αξιζει να σημειωθει οτι 3 ποδοσφαιριστες μας επελεγησαν και συνεχιζουν στο Προεραιτικο Πρωταθλημα της ΚΟΠ με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ στη Λεμεσο.
ΟΙ ποδοσφαιριστες ειναι οι ΓΚΡΕΚΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ Κ16 ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ , ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΜΑΡΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ ΜΕ ΤΑ Κ14.
Συγχαρητηρια σε ολους !!!
UNITED WE STAND

Comments
To Top