ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Δύο νίκες και δύο ήττες!

Δύο ήττες και δύο νίκες ήταν ο σημερινός(12/5) απολογισμός για τα τμήματα της Ακαδημίας κόντρα στην ΑΕΛ στα πλαίσια της 35ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

U14: Νίκησε εκτός έδρας με 1-0 χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο Δημητρίου στο δεύτερο ημίχρονο. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε στη «λευκή» ισοπαλία. Η ομάδα μας βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας με 86 βαθμούς.

U15: Έχασε εκτός έδρας με 4-0. Κατώτερη από προηγούμενες εμφανίσεις της η ομάδα μας δεν τα κατάφερε. Πλέον παραμένουμε στην 9η θέση με 53 βαθμούς.

U16: Παρά την καλή απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο δεν τα κατάφερε να πάρει κάτι από τον αγώνα και έχασε εντός έδρας με 2-1. Η ομάδα μας έχανε με 2-0 στο ημίχρονο, μείωσε με τον Μιχαήλ σε 2-1 αλλά δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που βρήκε για να δεχθεί στο τέλος την ήττα. Παραμένει στην 6η θέση της βαθμολογίας με 69 βαθμούς.

U17: Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε εντός έδρας με 1-0 και επανήλθε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής. Η ομάδα μας μετά το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα ήταν πολύ καλύτερη από τον αντίπαλο, έχασε πέναλτι και κλασσικές ευκαιρίες και κατάφερε όμως να σκοράρει με τον Κορνηλίου. Στην επανάληψη και πάρα το ότι αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές για σχεδόν σαράντα λεπτά κατάφερε να πάρει τη νίκη αφού οι νεαροί μας υπερέβαλαν εαυτούς. Με τη νίκη αυτή παραμένει στην 3η θέση με 86 βαθμούς.

 

Comments
To Top