ΑΝΤΡΕΣ

«Αντιλήφθηκαν οι ποδοσφαιριστές μας ότι πρέπει να πεθάνουν στο γήπεδο για να πάρουν το τρόπαιο στη Λεμεσό και για τον κόσμο και γι’ αυτούς».

Ο αντιπρόεδρος της ομάδας μας, Φάνος Κιννής μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για το θέμα που προέκυψε με τον Ζάντερ Σαντάνα και για τον τελικό Κυπέλλου.

Για το θέμα που προέκυψε με τον Σαντάνα:

«Κανείς  δεν είναι υπεράνω από την ομάδα και κανείς δεν μπορεί να διαταράξει αυτή την ηρεμία. Έχει συμβόλαιο με την ομάδα μας μέχρι το 2019 και έχουμε μπροστά μας έναν μεγάλο τελικό και δεν πρόκειται να ασχοληθούμε με αυτό το θέμα».

Για τους ισχυρισμούς του παίκτη, ότι το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται:

«Είναι κλειστό συμβόλαιο, δεν υπάρχει δικαίωμα ανανέωσης. Είμαστε κατηγορηματικοί σε αυτό το θέμα. Μπορεί ο ποδοσφαιριστής να ψάξει στην ομοσπονδία το συμβόλαιο και αν το δει».

Σας ενημέρωσε ότι έχει συμφωνήσει με ομάδα στο εξωτερικό;

«Όχι δεν υπάρχει τέτοια ενημέρωση. Δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για το συγκεκριμένο θέμα».

Είναι εκτός πλάνων, εκτός τελικού;

«Δεν είπαμε τέτοιο πράγμα, προπονείται κανονικά. Είχε ένα θέμα τραυματισμού την περασμένη εβδομάδα, κάνει ατομικό στο γυμναστήριο και θα φανεί αν θα προλάβει».

Για τον μεγάλο τελικό:

«Είναι ένα τρόπαιο που το θέλουμε πολύ ειδικά με τον τρόπο που εξελίχθηκε η φετινή χρονιά. Αντιλήφθηκαν οι ποδοσφαιριστές ότι πρέπει να πεθάνουν στο γήπεδο για να πάρουν το τρόπαιο στη Λεμεσό και για τον κόσμο και γι’ αυτούς».

Πως είναι το κλίμα στο Κολόσσι;

«Παρά το ότι χάσαμε έναν τίτλο μερικά λεπτά πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, το κλίμα είναι πολύ καλό. Οι ποδοσφαιριστές έχουν αφοσιωθεί στον αυριανό τελικό».

Υπάρχει περισσότερη πίεση για το γεγονός ότι χάσατε το πρωτάθλημα;

«Η πίεση υπάρχει σε όλα τα σημαντικά παιχνίδια αλλά έχουμε την εμπειρία των τελευταίων χρόνων, θέλουμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα και μπορούμε να το κάνουμε».

Αν δεν κατακτήσετε το τρόπαιο θα είναι αποτυχημένη η χρονιά;

«Μια ομάδα η οποία πήρε το Σούπερ Καπ και μπήκε σε όμιλο Γιουρόπα Λιγκ και έχασε τον τίτλο του πρωταθλήματος έτσι όπως τον έχασε, και είμαστε και στον τελικό Κυπέλλου άρα δεν είναι αποτυχημένη. Το παιχνίδι είναι στο 50-50 αλλά έχουμε εμπιστοσύνης στις δυνατότητες της ομάδας μας».

Για τον τραυματισμό του Μαρτίνες…

«Δέχθηκε ένα χτύπημα σε ένα τραύμα που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα. Περιμένουμε την σημερινή προπόνηση».

Για την προπώληση των εισιτηρίων…

«Είμαστε κοντά στις 5.300. Δυστυχώς δεν είναι η αναμενόμενη κίνηση που περιμέναμε την σημερινή μέρα, μας επηρέασε και το μέτρο της ταυτοποίησης. Καλούμε τον κόσμο να εξαντλήσει τα εισιτήρια που έχουν απομείνει».

Για την ψυχρότητα στις σχέσεις με την ΑΕΚ…

«Θα απαντήσω όπως απάντησε και ο πρόεδρος στην διάσκεψη τύπου για τον τελικό, ότι δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για τέτοια θέματα. Να περάσει και ο τελικός και θα πούμε πολλά».

Comments
To Top