ΑΝΤΡΕΣ

Επανάληψη “ναυάγιο” και το Κύπελλο χάθηκε!

Μετά τα καθιερωμένα του τελικού ο αγώνας ξεκίνησε. Η ομάδα μας προσπάθησε να μπει με αξιώσεις στην περιοχή του αντιπάλου αλλά ένα σουτ του Σκέμπρι κόντραρε σε αμυντικό, ενώ είχαμε και κάποιες αψιμαχίες στα πρώτα λεπτά. Ένα φάουλ του Πέδρο στο 7΄απέκρουσε ασταθώς ο τερματοφύλακας ενώ στη συνέχεια η σέντρα του Ρομπέρζ δεν βρήκε αποδέκτη. Τα πρώτα δέκα λεπτά του αγώνα κύλησαν με την ομάδα μας να πατά καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να προσπαθεί με τον γνώριμο της ρυθμό για το γκολ. Το πρώτο εικοσάλεπτο κύλησε με πολλές διακοπές λόγω φάουλ ενώ στο 19΄ο Βάλε απέκρουσε ένα απευθείας φάουλ του αντιπάλου στη αριστερή του γωνία ενώ ένα ωραίο σουτ του Παπουλή στο 20΄ βρήκε το δοκάρι.

Στο 23΄ένα σουτ του Βασιλείου κόντραρε και πέρασε κόρνερ που αφού έγινε με πάσα ο Ρομπέρζ δεν βρήκε τη μπάλα όπως θα ήθελε στη σέντρα του Άλεφ. Στο 33΄μετά από κόρνερ ο Μαγκλίτσα δεν πήρε όπως ήθελε την κεφαλιά και πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Οι ποδοσφαιριστές μας είχαν τον έλεγχο του αγώνα και πλαγιοκοπούσαν την αντίπαλη περιοχή χωρίς όμως να έρχεται η καλή τελική που θα έφερνε το γκολ. Στο 45΄είχαμε μια φάση για την ομάδα μας που ο Παπουλής σκόραρε αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ σύμφωνα με τον επόπτη, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ένα λάθος παρολίγο να μας στοιχίσει. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ήρθε το γκολ για την ομάδα μας με τον Σαρδινέρο να βρίσκει τον Σκέμπρι που δεν λάθεψε και πλάσαρε κάνοντας το 1-0 για την ομάδα μας!

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε η ομάδα μας στην επανάληψη με σκοπό την κατάκτηση της νίκης αφού ήταν μπροστά στο σκορ. Στο 57΄έγινε η πρώτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Σαρδινέρο να δίνει τη θέση του στον Γιάκολις. Μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας στο 60΄όταν ο Γιάκολις έδωσε στον Μαγκλίτσα  που πλάσαρε δυστυχώς λίγο έξω, ενώ ένα σουτ του αντιπάλου απέκρουσε εύκολα ο Βάλε. Στο 68΄ο Μαγκλίτσα που φάνηκε ότι δέχθηκε αρκετά κτυπήματα έδωσε τη θέση του στον Ζελάγια με την ομάδα μας να πραγματοποιεί τη δεύτερη της αλλαγή. Στο 70΄ήρθε δυστυχώς το γκολ για τον αντίπαλο μετά από μια στημένη φάση και αφού ο Βάλε απέκρουσε τη κεφαλιά σε πρώτο χρόνο οι αμυντικοί μας δεν πρόλαβαν να διώξουν.

Δυστυχώς στο 72΄ο αντίπαλος σε μια αντεπίθεση έβαλε το γκολ και μπήκε μπροστά στο σκορ. Στο 76΄έγινε η τρίτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Ντα Σίλβα να παίρνει τη θέση του Σκέμπρι! Πλέον η ομάδα μας προσπαθούσε να ισοφαρίσει τον αγώνα αλλά ο χρόνος πίεζε ασφυκτικά και η ψυχολογία δεν ήταν με το μέρος μας. Στο 80΄ο Παπουλής έχασε μοναδική ευκαιρία αφού η κεφαλιά του ήταν κάτι παραπάνω από κακή. Οι ποδοσφαιριστές μας μετά και το δεύτερο γκολ του αντιπάλου έδειχναν να μην έχουν καθαρό μυαλό ενώ τα νεύρα στον αγώνα για ακόμα μια φορά ήταν εις βάρος της ομάδας μας.

Νέα μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας με τον Παπουλή να χάνει το άχαστο βγαίνοντας “φάτσα” με τον τερματοφύλακα στο 82΄. Ένα δυνατό φάουλ του Ντα Σίλβα στο 84΄βρήκε στον Ζελάγια που έκοψε την πορεία της μπάλας. Στο 86΄η ομάδα μας γλύτωσε από το τρίτο γκολ σε μια λανθασμένη εκτίμηση των αμυντικών μας. Στο 90΄δυστυχώς τα νεύρα έφεραν σύρραξη των ποδοσφαιριστών με αποτέλεσμα ο διαιτητής να αποβάλει τον Σακέττι με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο διαιτητής έβαλε εφτά λεπτά καθυστερήσεων με τους ποδοσφαιριστές μας να κάνουν την τελευταία τους προσπάθεια για την ισοφάριση μέσα σε δύσκολες συνθήκες αφού αγωνιζόμασταν με δέκα. Τα λεπτά των καθυστερήσεων κύλησαν με πολλές αψιμαχίες και χωρίς να παιχθεί ποδόσφαιρο από τους ποδοσφαιριστές. Στα λεπτά των καθυστερήσεων η ομάδα μας έχασε μοναδικές ευκαιρίες να ισοφαρίσει και δυστυχώς δέχθηκε την ήττα χάνοντας και το τρόπαιο του Κυπέλλου!!!

Comments
To Top