ΑΝΤΡΕΣ

«Αλίμονο αν πουλήσουμε ένα άνθρωπο ο οποίος μας έκανε μάγκες»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, ο οποίος αναφέρθηκε στον απόηχο της απώλειας του κυπέλλου. Ο Φανούριος Κωνσταντίνου ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει θέμα Σωφρόνη Αυγουστή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον απολογισμό της φετινής χρονιάς: «Χωρίς τίτλο δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις επιτυχημένη τη χρονιά. Κάναμε μια μαγική χρονιά σε Κύπρο και Ευρώπη. Δεν λειτούργησαν οι συγκυρίες με το μέρος μας. Υστερήσαμε στο καθαρό μυαλό. Δεν απογοητευόμαστε, γνωρίζουμε το συναίσθημα του κόσμου. Να συγχαρούμε την ΑΕΚ για την κατάκτηση του κυπέλλου. Εμείς από σήμερα θα στρωθούμε στη δουλειά για να επιστρέψουμε πολύ πιο δυνατοί. Το να διεκδικείς και να χάνεις δυο τίτλους σε 180 λεπτά σίγουρα δεν είναι το πιο ωραίο. Η αλήθεια είναι ότι κάτι μας έλειψε. Κινήσεις πανικού δεν πρόκειται να υπάρξουν. Θα περιμένουμε μερικές ώρες να ηρεμήσει το πνεύμα μας. Θα προσπαθήσουμε με μεγάλη ηρεμία για να δουλέψουμε και να επανέλθουμε.

Για τη σημερινή συνάντηση του Νίκου Κίρζη με τον Αυγουστή: «Σήμερα θα υπάρξει η συνάντηση του κύριου Κύριζη με τον κύριο Αυγουστή. Θα συζητήσουν για θέματα προγραμματισμού. Θα γίνουν οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν για να παραμείνουμε στα ψηλά και να διεκδικήσουμε και τους δυο τίτλους την επόμενη χρονιά».

Αν υπάρχει θέμα Σωφρόνη Αυγουστή: «Ούτε να περνά από τη σφαίρα της φαντασίας του καθενός. Αλίμονο αν πουλήσουμε ένα άνθρωπο ο οποίος μας έκανε μάγκες».

Αν θα τοποθετηθεί η διοίκηση δημόσια: «Θα τοποθετηθεί ο πρόεδρος ίσως την ερχόμενη βδομάδα».

Για το που κρίθηκε ο τελικός: «Ο χθεσινός τελικός στο ότι η ΑΕΚ αξιοποίησε όλες τις ευκαιρίες που δημιούργησε και άλλαξε ολοκληρωτικά την εικόνα του αγώνα. Χθες ήταν η σειρά της ΑΕΚ να πανηγυρίσει για αυτό τη συγχαίρουμε και προχωρούμε»

Για τον κόσμο του Απόλλωνα: «Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξη. Θα προσπαθήσουμε να δυναμώσουμε την ομάδα και να τους δώσουμε περισσότερες χαρές, αρχής γενομένης από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια».

Comments
To Top